9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου: Συνεχίζονται οι προβολές και οι δράσεις με μεγάλη προσέλευση κοινού

9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου: Συνεχίζονται οι προβολές και οι δράσεις με μεγάλη προσέλευση κοινού

Ξεκίνησαν με μεγάλη επιτυχία οι παράλληλες προβολές στις  πόλεις δικτύου του 9ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου, ενώ συνεχίζονται οι προβολές και οι δράσεις και στην Καλαμάτα, με μεγάλη προσέλευση κοινού.

Ειδικότερα, οι προβολές συνεχίστηκαν με εξαιρετικά ντοκιμαντέρ, ενώ τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στην Καλαμάτα, συνεχίζοντας και φέτος το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ για όλους/ες, θα προβληθεί στις 6.00 το απόγευμα η ταινία Sexual Healing, παρουσία της πρωταγωνίστριας της ταινίας Evelien Spreitzer, καθώς και του γιατρού Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη, συζητώντας μεταξύ τους το θέμα Σεξουαλική Θεραπεία και Αναπηρία.

Αμέσως μετά, στις 7.30, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Πορτρέτα της Πόλης», προϊόν του δημιουργικού σεμιναρίου των φοιτητών, παρουσία των ιδίων και του βραβευμένου σκηνοθέτη και καθηγητή των φοιτητών, Robert Rombout, ενώ στις 8.30 θα προβληθεί η ταινία του Madredeus, σε σκηνοθεσία του ιδίου.

Θα ακολουθήσει η μεγάλη έκπληξη της ημέρας: Στις 10.00, θα δοθεί η συναυλία-παράσταση, με τίτλο «Όταν η Πραγματικότητα Παραπατάει», σε μουσική Ηρακλή Πασχαλίδη, με τους εξαιρετικούς ηθοποιούς Λυδία Φωτοπούλου και Χρίστο Στέργιογλου να ερμηνεύουν τα τραγούδια.

Για περισσότερα νέα σχετικά το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου: peloponnisosdocfestival.com.