Αγάπη Κωστέα: «Θέλω και μπορώ να βοηθήσω να γίνει ο τόπος μας ακόμα καλύτερος»

Αγάπη Κωστέα: «Θέλω και μπορώ να βοηθήσω να  γίνει ο τόπος μας ακόμα καλύτερος»

Αντίστροφα μετρά πια ο χρόνος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής και η υποψήφια σύμβουλος στην Κοινότητα της Μικράς Μαντίνειας, με το συνδυασμό του Θανάση Βασιλόπουλου «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας», Αγάπη Κωστέα, μιλά στο «Θάρρος», αναφέροντας τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να ασχοληθεί με τα κοινά, καθώς και τις προτεραιότητες για το Δήμο Καλαμάτας:

-Ασχολείστε πρώτη φορά με τα κοινά. Τι σας ώθησε να εμπλακείτε στην Αυτοδιοίκηση;

Το κίνητρο που με ώθησε να ασχοληθώ με τα κοινά είναι η αγάπη μου για τον τόπο που μεγάλωσα και ζω.

-Πού θεωρείτε ότι μπορείτε να προσφέρετε στις προσεχείς εκλογές;

Ως νέο άτομο θεωρώ πως έχω πολλές δυνατότητες να προσφέρω στους συντοπίτες μου της Μικράς Μαντίνειας. Έχοντας δύο μικρά παιδιά που μεγαλώνουν εδώ, θέλω και μπορώ κι εγώ να βοηθήσω να γίνει ο τόπος μας ακόμα καλύτερος!

-Ποιος ήταν ο λόγος που αποφασίσατε να θέσετε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του κ. Βασιλόπουλου;

Ο δήμαρχός μας έχει προσφέρει πολλά στον τόπο μας. Είναι ένας άνθρωπος που εμπνέει, ακούει και μπορεί να κάνει τόσο την πόλη όσο και τις Κοινότητές μας ακόμα καλύτερες. Γι’ αυτό το λόγο επέλεξα να θέσω υποψηφιότητα μαζί του.

-Αν κατηγοριοποιούσατε τις προτεραιότητες που πρέπει να δρομολογηθούν κατά το επόμενο διάστημα στη Μ. Μαντίνεια, ποιες θα ήταν αυτές;

Αν μπορούσα να τις κατηγοριοποιήσω, θα έθετα με σειρά την πολεοδομική μελέτη της Μ. Μαντίνειας, την ανάδειξη του παραλιακού μας μετώπου, την ανάδειξη των παραδοσιακών μας μονοπατιών και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και του τουρισμού, πάντα με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον της περιοχής.

-Θεωρείτε ότι σήμερα οι νέοι έχουν επαρκή κίνητρα για να ασχοληθούν με τα κοινά;

Οι νέες ιδέες, οι φρέσκιες απόψεις και η θέληση για συνεισφορά δεν έχουν χαθεί. Έχουμε τη διάθεση και την ενέργεια να προσφέρουμε στον τόπο μας, σε όποια ηλικία κι αν είμαστε. Συνεπώς, θεωρώ πως ναι, υπάρχουν επαρκή κίνητρα για να ασχοληθούν οι νέοι σήμερα με τα κοινά.

-Ποιο είναι το μήνυμά σας προς τους δημότες; Γιατί θα προτείνατε σε κάποιον να σας ψηφίσει;

Γιατί ζω εδώ, έχω τη διάθεση και το όραμα να εργαστώ για τον τόπο μας, και θεωρώ πως μπορώ να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης των συνδημοτών μου.

Χρ.Μ.