Ενσωματώθηκε ο Καμπράλ στην Καλαμάτα και Κυριακή στο Αιγάλεω

Ενσωματώθηκε ο Καμπράλ στην Καλαμάτα και Κυριακή στο Αιγάλεω

Συνεπής στο ραντεβού του στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα ο έμπειρος εξτρέμ Καμπράλ, είναι από χθες και ουσιαστικά ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας, καθώς ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, κάνοντας την πρώτη του προπόνηση.

Μετά το …εκλογικό ρεπό της Κυριακής οι «μελανόλευκοι» ξαναμπαίνουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος, με την προετοιμασία να είναι προσαρμοσμένη από τον προπονητή της τοπικής μας ομάδας, Περικλή Αμανατίδη, στην κυριακάτικη δύσκολη αναμέτρηση στο «Μαυροθαλασσίτης», κόντρα στο Αιγάλεω. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον νεοφερμένο και τις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας αναφέρει:

«Ένα νέο πρόσωπο εμφανίστηκε σήμερα στην πρώτη προπόνηση της ομάδας μας αυτή την εβδομάδα. Πρόκειται για τον Τζέρσον Καμπράλ, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Μαύρης Θύελλας, ο οποίος πήγε πρώτα στα γραφεία της ΠΑΕ και αφού τακτοποίησε κάποιες εκκρεμότητες του συμβολαίου του, πήγε στα Παλιάμπελα όπου γνωρίστηκε με τον προπονητή και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας και τους νέους συμπαίκτες του.

Στη συνέχεια έκανε την πρώτη του προπόνηση εν όψει του αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που θα γίνει την Κυριακή στις 4 μ.μ. στο Αιγάλεω».

Ολόκληρο το πρόγραμμα των επικείμενων αγώνων του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 έχουν ως εξής:
Σάββατο 14/10
4 μ.μ.: Ολυμπιακός Β’-Ιωνικός
4 μ.μ.: Γιούχτας-Παναχαϊκή

Κυριακή 15/10
3 μ.μ.: Τηλυκράτης-Ηλιούπολη
4 μ.μ.: Αιγάλεω-Καλαμάτα
Δημοτικό «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης»

Δευτέρα 16/10
1 μ.μ.: Διαγόρας-Χανιά

-Το Παναθηναϊκός Β’-Καλλιθέα αναβάλλεται, λόγω συμμετοχής παικτών των «πρασίνων» στις εθνικές ομάδες