Έντεκα συλλήψεις στη Μεσσηνία για διάφορα αδικήματα

Έντεκα συλλήψεις στη Μεσσηνία για διάφορα αδικήματα

Έντεκα άτομα συνελήφθησαν στη Μεσσηνία, σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη. Παρόμοιες επιχειρήσεις διενεργήθηκαν σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Σε αυτές έγιναν έλεγχοι συνολικά σε 1.139 άτομα, εκ των οποίων τα 944 ήταν Έλληνες και 195 αλλοδαποί, καθώς και σε 822 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν 91 άτομα, από τα οποία 66 ήταν Έλληνες και 25 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 57 άτομα.

Μεσσηνία
Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων βεβαιώθηκαν 262 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δύο παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

Στη Μεσσηνία αναλυτικά συνελήφθησαν:

-Δύο άτομα για ναρκωτικά και συγκεκριμένα ένας 58χρονος στην Καλαμάτα, διότι σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε να κατέχει ένα γραμμάριο ηρωίνης, καθώς κι ένας 36χρονος στη Θουρία, διότι κατείχε 79 ναρκωτικά δισκία

-Τρία άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, εκ των οποίων ένας 22χρονος κατηγορείται και για στέρηση δελτίου ταυτότητας

-Ένας 36χρονος Ρομά για παράνομο υπαίθριο εμπόριο υαλοκαθαριστήρων στο δημοτικό πάρκινγκ στη Νέδοντος

-Πέντε άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς. Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.