Επί ποδός… μέχρι τελευταία στιγμή οι “μονομάχοι” για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Επί ποδός… μέχρι τελευταία στιγμή οι “μονομάχοι” για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με την Καλαμάτα “έκλεισαν” Δ. Πτωχός και Π. Τατούλης

Στην Καλαμάτα «έκλεισε» ο Δ. Πτωχός, παρουσία του υπουργού Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου, του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκου Ταγαρά και του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, τη μίνι προεκλογική περίοδο μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου.

Ο έτερος διεκδικητής, Πέτρος Τατούλης, αφού περιόδευσε σε Άργος και Ναύπλιο, βρέθηκε επίσης στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα απόψε το βράδυ.

«Κόκκινο», στο μεταξύ, έχει χτυπήσει τις τελευταίες ώρες η… αδρεναλίνη στο Μέγαρο Μαξίμου και την Πειραιώς, για την έκβαση των μαχών του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών…

Βέβαιος για τη νίκη Δ. Πτωχού ο Στ. Παπασταύρου – Στην Καλαμάτα βρέθηκε απόψε ο υπουργός Επικρατείας

O υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Ταγαράς και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς βρέθηκαν απόψε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Η Πελοπόννησος Μπροστά» στην Καλαμάτα.

Η επίσκεψή τους πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της στήριξης του Δημήτρη Πτωχού ενόψει του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών μεθαύριο Κυριακή 15 Οκτωβρίου, κλείνοντας παράλληλα και τη μίνι προεκλογική περίοδο μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου.

Στη διάρκεια της παρουσίας του στην Καλαμάτα ο υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου, σχολίασε ότι ο Δημήτρης Πτωχός έχει όλα εκείνα τα προσόντα για να οδηγήσει την Πελοπόννησο μπροστά και να αλλάξει ταχύτητα με αποτελεσματικό τρόπο προς όφελος των πολιτών της.

Όπως εξήγησε, “αυτό γίνεται εάν μπει πάλι η Πελοπόννησος σε μία αναπτυξιακή τροχιά, με ενίσχυση των υφιστάμενων επενδύσεων, με προσέλκυση νέων επενδύσεων, προκειμένου να δημιουργηθούν νέες και καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας”, ενώ τόνισε την πεποίθησή του ότι “ο Δ. Πτωχός έχει τη δυνατότητα να το πετύχει, μια και διαθέτει σχέδιο, όραμα, αλλά και τεχνοκρατική επάρκεια”.

Συμπλήρωσε δε, ότι ο Δημήτρης Πτωχός για ελάχιστες ψήφους έχασε την εκλογή του από τον πρώτο γύρο, αλλά στο δεύτερο γύρο θα επιβεβαιωθεί πανηγυρικά η νίκη του, ώστε η Περιφέρεια να πάρει το δρόμο που της αξίζει.

Να σημειώσουμε ότι στο εκλογικό κέντρο του κ. Πτωχού βρέθηκαν οι βουλευτές
Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, καθώς και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Α.Π.


Πέτρος Τατούλης: «Δώστε μου Ισχυρή Εντολή για μια Ανεξάρτητη, Προοδευτική Πελοπόννησο»

«Την Κυριακή όλοι στις κάλπες για τη Νίκη. Δώστε μου Ισχυρή Εντολή για μια Ανεξάρτητη, Προοδευτική Πελοπόννησο» σημειώνει σε κάλεσμά του για τον μεθαυριανό β ́ γύρο των εκλογών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος», Πέτρος Τατούλης, ο οποίος μετά την περιοδεία σε Άργος και Ναύπλιο, βρέθηκε επίσης στην Καλαμάτα απόψε το βράδυ.

Όπως αναφέρει: «Σε λίγες ώρες ανοίγουν και πάλι οι κάλπες. Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή θέλω να σας απευθύνω ένα ευρύ κάλεσμα. Ό,τι και όποιον κι αν ψηφίσατε την περασμένη Κυριακή. Σε όποιον πολιτικό χώρο κι αν ανήκετε ή αν η πολιτική σας αφήνει παγερά αδιάφορους. Αυτή την Κυριακή, να πάτε όλοι στις κάλπες. Με καθαρή ματιά και καθαρή σκέψη να ψηφίσετε για το μέλλον του τόπου μας. Σας ζητώ να με στηρίξετε για να πάμε μαζί με ένα προοδευτικό αναπτυξιακό σχέδιο και γνώση να λύσουμε προβλήματα και να ανοίξουμε τους ορίζοντες της Πελοποννήσου με ασφάλεια και ευκαιρίες για όλους. Για μια καλύτερη ζωή. Για μια ισχυρή Πελοπόννησο».