Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Ενημερωτική εσπερίδα για «Δρόμους Επιχειρηματικότητας»

Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Ενημερωτική εσπερίδα  για «Δρόμους Επιχειρηματικότητας»

Ενημερωτική εσπερίδα στον πολυχώρο Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού “House by Phaos”, επί της οδού Σφακτηρίας 18 στην Καλαμάτα, διοργανώνουν η Ετ.Α.Π. Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και η Φάος ΚοινΣΕπ τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, από τις 6.30 έως τις 8.00 μ.μ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του ευρύτερου επιχειρηματικού κοινού, για τη νέα δομή υποστήριξης της επιχειρηματικότητας “Messinian Business Routes – Δρόμοι Επιχειρηματικότητας”, ενώ κατά τη διάρκειά της θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα της θερμοκοιτίδας “Green Rural Innovation” και θα απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις και απορίες του κοινού.

Η πρόσκληση απευθύνεται:

-Σε όσους θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στην επιχειρηματικότητα στη Μεσσηνία, ενσωματώνοντας την έννοια της βιωσιμότητας και της καινοτομίας στη λειτουργία ή στα προϊόντα/υπηρεσίες που θα προσφέρουν.

-Σε υφιστάμενες επιχειρήσεις με έδρα τη Μεσσηνία, που έχουν μια νέα καινοτόμο ιδέα ή θέλουν να εφαρμόσουν βιώσιμες πρακτικές.

Να σημειωθεί πως το πρόγραμμα Ενίσχυσης της Κοινωνικής Καινοτομίας στην Ελληνική Περιφέρεια υλοποιείται από το Impact Hub Athens με την υποστήριξη του Ιδρύματος Google.org.