Εράνη: Παραιτήθηκε ο Λυμπερόπουλος, σε αναζήτηση προπονητή που θα αλλάξει το κλίμα

Εράνη: Παραιτήθηκε ο Λυμπερόπουλος, σε αναζήτηση προπονητή που θα αλλάξει το κλίμα

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η διοίκηση της Εράνης, μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Λυμπερόπουλο, ο οποίος έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του ΔΣ, μετά την προχθεσινή ήττα στην Κω.

Οι διοικούντες τον τριφυλιακό σύλλογο είχαν προγραμματίσει συνεδρίαση χθες το βράδυ για να διαχειριστούν τα νέα δεδομένα. Το Σάββατο η φιλιατρινή ομάδα θα δοκιμαστεί στην Αθήνα κόντρα στον Κυανού Αστέρα Βάρης και στον πάγκο των «πρασίνων» αναμένεται να καθίσουν οι Αλέκος Τσατάς και Δημήτρης Πλατάνας, μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής ο Κώστας Λυμπερόπουλος έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την Εράνη. Διεκδικεί ρεκόρ «μακροβιότητας», καθώς έμεινε στον πάγκο της ανδρικής ομάδας για 6 ολόκληρα χρόνια, αλλά έμελλε τον 7ο χρόνο, τη στιγμή που το όνειρο της συμμετοχής στη Γ’ Εθνική πήρε σάρκα και οστά, οι δρόμοι των δύο πλευρών να χωρίσουν. Η φιλιατρινή ομάδα ξεκίνησε αγωνιστικά στο πρωτάθλημα με δύο εντός έδρας ισοπαλίες (με Ρόδο και Πανελευσινιακό) και τρεις ήττες, στη Βάρδα, στη Ρόδο με ΑΕΡΑ και προχθές στο εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας στην Κω, από τον ΑΟ Πυλίου. Σα να μην έφτανε αυτό μια αβλεψία στον κανονισμό για υποχρεωτική συμμετοχή πέντε ποδοσφαιριστών Κ21 με δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική μας ομάδα, στέρησε από το τριφυλιακό συγκρότημα, τον βαθμό που είχε κερδίσει στο ματς με τον Πανελευσινιακό και τιμωρία -3 βαθμών, με αποτέλεσμα να βρεθεί «χρεωμένο» με -2 πόντους, στην ουρά της κατάταξης του 3ου ομίλου.

Υπό αυτό το βάρος ο Κώστας Λυμπερόπουλος έδειξε για μια ακόμη φορά την αγάπη του για την Εράνη, παίρνοντας την, σίγουρα, οδυνηρή, αλλά γενναία απόφαση να παραιτηθεί, προκειμένου «να αλλάξει κάτι στην ομάδα» και διευκολύνοντας τη διοίκηση, η οποία φυσικά αναγνωρίζει την προσφορά του.