Έξω η Εράνη με Κυανού Αστέρα Βάρης για την 6η αγωνιστική

Έξω η Εράνη με Κυανού   Αστέρα Βάρης για την 6η αγωνιστική

Τρίτο σερί εκτός έδρας ματς (προηγήθηκαν εκείνα κόντρα σε ΑΕΡ Αφάντου, ΑΟ Πυλίου Κω που συνοδεύτηκαν από ήττες) για την Εράνη Φιλιατρών, καθώς αντιμετωπίζει σήμερα στις 4.00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης τον Κυανού Αστέρα Βάρης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Μία δύσκολη έξοδος για την φιλιατρινή ομάδα, η οποία θα προσπαθήσει ν’ αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Την Εράνη Φιλιατρών μετά την παραίτηση του Κώστα Λυμπερόπουλου, θα «κοουτσάρουν» τα άλλα μέλη του τεχνικού επιτελείου, Αλέκος Τσατάς, Δημήτρης Πλατάνας.

Για τη σημερινή κρίσιμη συνάντηση υπολογίζεται κανονικά ο έμπειρος αμυντικός Γιώργος Πέππας (εξέτισε την ποινή του). Νοκ άουτ πάντως έχει τεθεί ο ακραίος αμυντικός Δημήτρης Καπλάνης (έχει συμπληρώσει  απαγορευτικό αριθμό καρτών).

Διαιτητής έχει οριστεί ο Ανδρέας Μπέγκος από την ΕΠΣ Αργολίδας, ενώ βοηθοί θα είναι οι Ευάγγελος Λυκομήτρος, Νικόλαος Μακρής από την ίδια Ένωση και παρατηρητής  διαιτησίας ο Δημήτρης Τσιλίρης από την ΕΠΣ Πειραιά.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του 3ου Ομίλου
Τα υπόλοιπα ματς της 6ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής είναι τα εξής:

Σήμερα – 2.00 μ.μ.

ΑΕ Μεσολογγίου  – ΑΕΡ Αφάντου

4.00 μ.μ.

Ελλάς Σύρου – ΑΕ Μυκόνου

ΑΟ Πυλίου Κω – ΑΣ Ρόδου

Βύζας Μεγάρων – Παναργειακός

Παναιγιάλειος – ΠΑΟ Βάρδας

Γ.Σ. Μαρκό – Θύελλα Ραφήνας

ΑΕ Ερμιονίδας  – Πανελευσινιακός

Ιάλυσος Ρόδου – ΠΑΟ Κόρινθος

Το Δ.Σ. της Εράνης Φιλιατρών ευχαριστεί τον Κώστα Λυμπερόπουλο για την προσφορά του
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εράνης Φιλιατρών μέσω ανακοίνωσης  ευχαριστεί τον προπονητή Κώστα Λυμπερόπουλο που παραιτήθηκε προχθές  και τον ευχαριστεί για την πολυετή και πολυδιάστατη προσφορά στο Σύλλογο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ομάδα μας ολοκληρώνεται σήμερα (χθες), καθώς αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι με τον Κώστα Λυμπερόπουλο.

Η διοίκηση έκανε δεκτή την παραίτηση του προπονητή που κοουτσάρισε την Εράνη ανελλιπώς  τα τελευταία 7,5 χρόνια, ταυτίζοντας  το όνομά του δίπλα σε  αυτήν, όσο κανένας άλλος στο προπονητικό θώκο.

Από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα της παρουσίας του υπηρέτησε το Σύλλογο με εργατικότητα, ήθος και αφοσίωση, αφήνοντας το στίγμα του μέσα από τις αγωνιστικές επιτυχίες, καθώς και τους ποδοσφαιριστές όπου ανέδειξε μέσα από τα πλάνα του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. τον ευχαριστεί για την πολυετή και πολυδιάστατη προσφορά του  στο σωματείο μας, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στο έπακρον.

Κανένας, Κώστα, στην Εράνη δεν θα ξεχάσει πόσα προσέφερες σε αυτή την ομάδα».

Κλείνοντας ν’ αναφέρουμε ότι ο Κώστας Λυμπερόπουλος συνεχίζει κανονικά στην Ακαδημία της Εράνης Φιλιατρών, όπου όλα αυτά τα χρόνια έχει παρουσιάσει σημαντικό έργο.