Γιώργος Λεβεντάκης: «Θα είμαστε όλοι παρόντες και δίπλα σε κάθε πολίτη»

Γιώργος Λεβεντάκης: «Θα είμαστε όλοι παρόντες  και δίπλα σε κάθε πολίτη»

Ευχαριστήρια επιστολή εξέδωσε ο επανεκλεγείς δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης.

Όπως αναφέρει σε αυτή: «Με την παρούσα θα ήθελα να απευθύνω ακόμα ένα μεγάλο και εκ βάθους καρδίας “ευχαριστώ”. Σε κάθε συνεργάτη μου και σε κάθε υποψήφια και υποψήφιο δημοτικό και κοινοτικό σύμβουλο, που αγκάλιασε την παράταξη “ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας” και εμένα προσωπικά.

Που με πίστεψε, με εμπιστεύτηκε, με στήριξε και θέλησε να είναι δίπλα μου, δίνοντας έναν έντιμο αγώνα, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Και που άφησε το δικό του αποτύπωμα στην όμορφη και συναρπαστική διαδρομή, που μας οδήγησε στο νικηφόρο αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Ένα αποτέλεσμα που οφείλεται στη δύναμη της ψήφου, κάθε πολίτη της Τριφυλίας, που θέλησε έτσι να μας τιμήσει και να συμπορευτεί μαζί μας, σε μια κοινή προσπάθεια και πορεία, για να δούμε τον τόπο μας όπως του αξίζει και όπως μας αξίζει να τον ζούμε.

Είμαι απόλυτα σίγουρος πως όλοι οι  εκλεγέντες δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι θα υπηρετήσουν τον τόπο με σύνεση, με συνέπεια, με εντιμότητα και, πάνω απ’ όλα, με πολλή αγάπη.

Και φυσικά, θα είμαστε όλοι παρόντες και δίπλα σε κάθε πολίτη, για να του προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να επιτύχουμε, από κοινού, εκείνο που επιθυμούμε για την Τριφυλία. Γι’ αυτό “…και συνεχίζουμε ΜΑΖΙ!”».