Η Εράνη Φιλιατρών έξω με ΑΟ Πυλίου Κω

Η Εράνη Φιλιατρών έξω με ΑΟ Πυλίου Κω

Δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς (προηγήθηκε εκείνο κόντρα στην ΑΕΡ Αφάντου) για την Εράνη Φιλιατρών, καθώς αντιμετωπίζει σήμερα στις 4.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Πυλίου Κω, την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Η εν λόγω συνάντηση (όπως και όλες της πρεμιέρας των 4 ομίλων) αρχικώς είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 10 Σεπτεμβρίου, αλλά αναβλήθηκε με απόφαση της ΕΠΟ, λόγω των πλημμυρών στη Θεσσαλία.

Πρόκειται για μία ακόμη δύσκολη έξοδο για την φιλιατρινή ομάδα, η οποία θα προσπαθήσει ν’ αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Το προπονητικό τιμ, Κώστας Λυμπερόπουλος, Αλέκος Τσατάς, Δημήτρης Πλατάνας, όλο το  προηγούμενο διάστημα έριξαν το βάρος  στην ψυχολογική τόνωση των ποδοσφαιριστών, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και την ένταση του Πανελευσινιακού για το ματς της 4ης αγωνιστικής. Αμφίβολη και σ’ αυτό το ματς είναι η συμμετοχή του έμπειρου αμυντικού μέσου Νίκου Αναστασόπουλου (ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό).

Διαιτητής είχε οριστεί  ο Ανάργυρος Κατσίνης από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, βοηθοί θα είναι οι Κυριάκος Βιτσεντζάτος από την ίδια Ένωση και Νικόλαος Τζέλος από την ΕΠΣ Αθήνας, ενώ παρατηρητής  διαιτησίας ο Χαράλαμπος Λάμπρου από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου.