Η Εράνη Φιλιατρών με ΑΕΡ Αφάντου σήμερα στη Ρόδο

Η Εράνη Φιλιατρών με ΑΕΡ Αφάντου σήμερα στη Ρόδο

Την ΑΕΡ Αφάντου αντιμετωπίζει σήμερα στις 4.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Αφάντου Ρόδου η Εράνη Φιλιατρών στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Είναι το πρώτο από τα τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς (θ’ ακολουθήσουν εκείνα κόντρα σε ΑΟ Πυλίου Κω και Κυανού Αστέρα Βάρης) και η φιλιατρινή ομάδα θα προσπαθήσει  ν’ αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το προπονητικό τιμ της Εράνης Φιλιατρών  Κώστας Λυμπερόπουλος, Αλέκος Τσατάς, Δημήτρης Πλατάνας, μετά την ένσταση του Πανελευσινιακού (για τα ματς της 4ης αγωνιστικής στα Φιλιατρά) και την τιμωρία, έχουν ρίξει το βάρος  στην ψυχολογική τόνωση των  ποδοσφαιριστών. Η αποστολή μετέβη αεροπορικώς στο σμαραγδένιο νησί και συμμετέχουν σ’ αυτή 20 ποδοσφαιριστές. Νοκ άουτ έχει τεθεί ο έμπειρος αμυντικός μέσος Νίκος Αναστασόπουλος (ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό).

Διαιτητής έχει οριστεί ο Αντώνιος Τραϊφόρος από την ΕΠΣ Πειραιά, βοηθοί θα είναι οι Σωτήριος Παπαδάκος και Αχιλλέας Πουλόπουλος από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας  ο Χαράλαμπος Λάμπρου από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του 3ου Ομίλου
Τα υπόλοιπα ματς της 5ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής είναι τα εξής:

Σήμερα – 12.45 μ.μ.

Ελλάς Σύρου – Βύζας Μεγάρων

3.00 μ.μ.

Θύελλα Ραφήνας – Ιάλυσος Ρόδου

4.00 μ.μ.

ΑΕ Μυκόνου – ΑΟ Πυλίου Κω

ΑΣ Ρόδος – Παναιγιάλειος

Παναργειακός – Γ.Σ. Μαρκό

ΠΑΟ Βάρδας – ΑΕ Ερμιονίδας

Πανελευσινιακός – ΑΕ Μεσολογγίου

ΠΑΣ Κόρινθος – Κυανούς Αστέρας Βάρης