Η Καλαμάτα απέκτησε τον Τζέρσον Καμπράλ

Η Καλαμάτα απέκτησε τον Τζέρσον Καμπράλ

Μετά το «ναυάγιο» της μετεγγραφής του Ούγκο Σόουζα, η ομάδα της Καλαμάτας πέρασε στην …αντεπίθεση, ανακοινώνοντας την απόκτηση του έμπειρου Αφρικανού εξτρέμ, Τζέρσον Καμπράλ, ο οποίος επίσης προέρχεται από τον Ιωνικό. Αναλυτικότερα η ενημέρωση της Μαύρης Θύελλας αναφέρει:
Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Τζέρσον Καμπράλ. Κατάγεται από το Πράσινο Ακρωτήρι και έχει Ολλανδικό διαβατήριο. Είναι αριστεροπόδαρος εξτρέμ και αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης. Είναι 32 ετών (3-1-91) και έχει ύψος 1.77.
Από το 2015 και μετά έχει αγωνιστεί στις Βίλεμ, Σπάρτα Ρότερνταμ, Μπαστιά, Λέφσκι, Πάφος και την διετία (2021-23) φόρεσε την φανέλα του Ιωνικού όπου είχε 26 συμμετοχές.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Μαύρης Θύελλας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ.

Τα εισιτήρια του αγώνα της Δευτέρας με τον Γιούχτα
Για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, η Καλαμάτα θα υποδεχθεί αύριο Δευτέρα 2 Οκτωβρίου τον Γιούχτα Αρχανών Ηρακλείου. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας και η ΠΑΕ Καλαμάτα ενημερώνει τους φιλάθλους για το πώς μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για το εν λόγω παιχνίδι:
Δευτέρα 2/10 ξεκινούν προς διάθεση τα εισιτήρια του αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.
Τρόπος διάθεσης: Από τα γραφεία της ΠΑΕ από τις 09.00 έως τις 13.30 και από τα εκδοτήρια του γηπέδου 2 ώρες πριν την προκαθορισμένη έναρξη του αγώνα.
Θύρα VVIP:30 ευρώ
Θύρα 2 VIP1/Θύρα 2 VIP1: 15 ευρώ
Θύρα 2 ΤΜΗΜΑ Α/ΤΜΗΜΑ Β/ Θύρα 4 / Θύρα 1: 10 ευρώ