Η Καλαμάτα ψάχνει σήμερα τη νίκη -βάλσαμο

Η Καλαμάτα ψάχνει σήμερα τη νίκη -βάλσαμο

Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Ελλάδος από την Καλλιθέα και μάλιστα στο Στάδιο της Παραλίας πλήγωσε την Καλαμάτα, όμως από την άλλη της επιτρέπει να αφοσιωθεί στο μεγάλο της στόχο που είναι το πρωτάθλημα της Super League 2 και η άνοδος.

Η ήττα της Πέμπτης στα πέναλτι με συνολικό σκορ 6-7 (1-1 κ.α. και χωρίς γκολ στην παράταση) αποκάλυψε αδυναμίες και πρόσφερε διδάγματα, που θα πρέπει να αξιοποιήσει όμως η ομάδα της Καλαμάτας, σε όλα τα επίπεδα.

Το πλέον δραστικό …φάρμακο για όλα αυτά δεν είναι άλλο παρά η νίκη στον αγώνα της 2ας Οκτωβρίου με τον Γιούχτα.

Για τη 2η αγωνιστική της Super League 2 η Καλαμάτα θα υποδεχθεί στο Στάδιο της Παραλίας σήμερα Δευτέρα και ώρα 4 μ.μ. τη νεοφώτιστη κρητική ομάδα και φυσικά στο μυαλό όλων είναι το 3ποντο, που θα δώσει συνέχεια στη νικηφόρα πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ (1-4 τον Παναθηναϊκό Β’).

Ο προπονητής της Μαύρης Θύελλας, Περικλής Αμανατίδης, δεν θα έχει στη διάθεσή τον Βαλλεριάνο, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι του Κυπέλλου.

Η αποστολή της Καλαμάτας για το σημερινό ματς με τον Γιούχτα αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές:
Μέντες, Γιαννίκογλου, Λαδάς, Κωστούλας, Ραπόζο, Μόζερ, Αρίμπας, Παπατόλιος, Δημόπουλος, Καραγκούνης, Κωνσταντινόπουλος, Άλβες, Κάνιας, Κατάλντι, Τάτος, Ακόστα, Αρναρέλλης, Γρίβας, Ρόβας, Πασάς, Μπαράλες, Μπενίτες