Καλαμάτα ’80-Παναθηναϊκός σήμερα στον τελικό του τουρνουά “Μπουσούνης”

Καλαμάτα ’80-Παναθηναϊκός σήμερα στον τελικό του τουρνουά “Μπουσούνης”

Για τρίτη φορά μέσα σε σύντομο διάστημα η Καλαμάτα ’80 θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σήμερα το απόγευμα στο Κλειστό της Παραλίας, για να διεκδικήσουν το φετινό τρόπαιο του τουρνουά «Γιάννης Μπουσούνης».

Η σημαντική διοργάνωση πραγματοποιείται για 7η χρονιά στο πλαίσιο της προετοιμασίας των «Λύκων», αυτή τη φορά όμως για το πρωτάθλημα της Α1, όπου ανέβηκε πανηγυρικά το περασμένο καλοκαίρι η τοπική μας ομάδα εκπληρώνοντας ένα όνειρο ετών.


Οι αγώνες ξεκίνησαν χθες, με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει τον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου με 3-1, ενώ στο δεύτερο ημιτελικό η Καλαμάτα ’80 επικράτησε του Πανιωνίου με 3-0 σετ. Οι ηττημένοι θα συναντηθούν σήμερα στις 3.30 μ.μ. στο μικρό τελικό, ενώ οι νικητές θα παίξουν στις 6 μ.μ. στο μεγάλο τελικό. Η αυλαία θα πέσει με την τελετή των απονομών.


Οι υπεύθυνοι της Καλαμάτα ’80 ενημερώνουν ότι στην είσοδο του Σταδίου οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται κάρτες διαρκείας, για να συνοδέψουν και να στηρίξουν το ταξίδι της τοπικής μας ομάδας στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ!