Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας: Προβολή της ταινίας “Dear Future Children”

Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας: Προβολή της ταινίας  “Dear Future Children”

Με focus στο περιβάλλον και τους νεαρούς ακτιβιστές συνεχίζονται οι προβολές της Δευτέρας του Κέντρου Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας. Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καρδαμύλης οι προβολές συνεχίζονται στο χώρο του Doc Cafe στην Κουτσομητοπούλου 6, πλησίον της πλατείας Όθωνος, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, στις 9.00 το βράδυ, με την ταινία “Dear Future Children” του Franz Bohm με προσκεκλημένο ομιλητή τον Άγη Εμμανουήλ, ηθοποιό – δρομέα.

Με τις παγκόσμιες διαμαρτυρίες να αυξάνονται, το “Dear Future Children” παρακολουθεί τη νέα γενιά στο επίκεντρο μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής. Οι ιστορίες της Ράγιεν, που διεκδικεί κοινωνική δικαιοσύνη στη Χιλή, της Πέπερ που αγωνίζεται για τη δημοκρατία στο Χονγκ Κονγκ και της Χίλντα, που μάχεται κατά των καταστροφικών συνεπειών της κλιματικής αλλαγής στην Ουγκάντα, συνθέτουν ένα μωσαϊκό οικολογικής αφύπνισης και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Να σημειωθεί πως οι προβολές στο κέντρο είναι δωρεάν για το κοινό. Το δε καφέ λειτουργεί καθημερινά εκτός Κυριακής 10.00 με 13.00 και 18.00 με 23.00.