Λύγισε στην Κω η Εράνη, ο ΑΟ Πυλίου πήρε τη νίκη

Λύγισε στην Κω η Εράνη, ο ΑΟ Πυλίου πήρε τη νίκη

Για μια ακόμη φορά η Εράνη δημιούργησε και είχε τις προϋποθέσεις για κάτι καλό όμως γυρίζει από την Κω με άδεια χέρια…

Για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής η φιλιατρινή ομάδα ηττήθηκε χθες στο Πυλί από τον τοπικό Αθλητικό Όμιλο με 2-1 και παραμένει ουραγός στον 3ο Όμιλο και μάλιστα με -2 βαθμούς (λόγω τιμωρίας για λανθασμένη εφαρμογή του κανονισμού υποχρεωτικής συμμετοχής παικτών Κ20 ετών στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό).

Το μεσσηνιακό συγκρότημα βρέθηκε από το ξεκίνημα πίσω στο σκορ (7’ Χατζηβασίλης 1-0), αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει πολύ γρήγορα (19’ Ηλιόπουλος 1-1). Στο 55’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες (αποβολή Πολύζου), όμως η Εράνη όχι μόνο δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά δέχθηκε το 2-1 πέντε λεπτά αργότερα, από απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάλκοβιτς, χωρίς αυτή τη φορά να μπορέσει να βρει απάντηση, παρά τη μεγάλη προσπάθεια.

Το φιλμ του αγώνα
Το φιλμ του αγώνα από το https://www.giafkasports.gr και τον Γιώργο Πίτση, έχει ως εξής:

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και μόλις στο 6ο απείλησαν όταν ο Βουκομάνοβιτς έκανε την παράλληλη πάσα, ο Λάλκοβιτς βρέθηκε απέναντι στον Σαββίδη με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να απομακρύνει. Απ’ την εκτέλεση του κόρνερ ο Χιντζίδης σημάδεψε τον Χατζηβασίλη και εκείνος με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Τρία λεπτά αργότερα ο Α.Ο Πυλίου έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ όταν ο Χιντζίδης και πάλι εκτέλεσε το κόρνερ με την κεφαλιά του Χατζηβασίλη να σταματά αυτήν την φορά στο δοκάρι. Η Εράνη προσπάθησε να ανεβάσει την απόδοση της και στο 19’ ο Δημητρίου έκανε την κάθετη πάσα με τον Ηλιόπουλο να νικά τον Καλαντζή για το 1-1.

Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα και στο 22’ απείλησαν ξανά με τον Ηλιόπουλο με τον Καλαντζή να μπλοκάρει ενώ στο 25’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα και με λόμπα προσπάθησε να “κρεμάσει” τον Καλαντζή με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Α.Ο Πυλίου έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές αφού αποβλήθηκε για διαμαρτυρία με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πολύζος στο 55’. Παρ’ όλο το αριθμητικό μειονέκτημα, πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το 2-1 με τον Λάλκοβιτς με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ να στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Σαββίδη.

Στο 80’ ο Μπινιώρης εκτέλεσε το κόρνερ με την κεφαλιά του Γκεβόρι να περνά άουτ ενώ στο 85’ ο Λάλκοβιτς έκανε το μακρινό σουτ με τον Σαββίδη να απομακρύνει στην δεξιά του γωνία και στην συνέχεια να μπλοκάρει.

Στο 87’ το Πυλί απείλησε ξανά με τον Κότζα με τον Σαββίδη να αποκρούει ενώ η τελευταία καλή στιγμή ήταν και πάλι για τους γηπεδούχους με τον Λάλκοβιτς να δοκιμάζει τα πόδια του μέσα απ’ την περιοχή και τον Σαββίδη να διώχνει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

Α.Ο Πυλίου (Στέφανος Χατζησεβαστός): Καλαντζής, Χιντζίδης, Μούλας, Πολύζος, Κότζα, Βουκομάνοβιτς (67’ Αλομπισάτ),(94’ Στάκκος), Λάλκοβιτς, Δρόσος (67’ Μπριλάκης), Τσιτσεκίδης (87’ Λάντζιος), Χατζηβασίλης, Σχουλλής (46’ Χατζηνικολάου)

Εράνη Φιλιατρών (Κώστας Λυμπερόπουλος): Σαββίδης, Καπλάνης (88’ λ.τ. Φλαριώτης), Μπινιώρης, Μπουρδέκας (79’ Γκελγκέρια), Σάμπσον, Αναστασόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μπάρκας, Ηλιόπουλος, Στραβάκος (46’ Γκεβόρι), Δημητρίου (66’ Κόλιας).

-Πηγή αναλυτικών στοιχείων και φωτό: https://www.giafkasports.gr – Γιώργος Πίτσης