Μαύρη Θύελλα: «Παρέλαση» σήμερα στο Στάδιο με Ηλιούπολη

Μαύρη Θύελλα: «Παρέλαση» σήμερα στο Στάδιο με Ηλιούπολη

Για την 5η αγωνιστική της Super League 2 η Καλαμάτα θα υποδεχθεί σήμερα στις 3 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας την Ηλιούπολη.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τους «μελανόλευκους», μετά την οδυνηρή, ηθικά και αγωνιστικά, εντός έδρας ήττα της περασμένης εβδομάδα από τα Χανιά.

Η Ηλιούπολη βέβαια, όπου αγωνίζεται και ο Μεσσήνιος, Μιχάλης Μπαστακός, μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι, καθώς μετράει δύο νίκες και μια ισοπαλία, ακολουθώντας τη Μαύρη Θύελλα από κοντά στη βαθμολογία (7 βαθμούς, έναντι 9 της τοπικής μας ομάδας). Επιπλέον, τα προβλήματα δεν λείπουν για τον προπονητή της Καλαμάτας, Περικλή Αμανατίδη, που θα στερηθεί για πολύ καιρό τις υπηρεσίες του Κάνιας, ο οποίος έχει σοβαρής μορφή θλάση, ενώ δεν υπολογίζεται ο Αρίμπας, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Παρ’ όλα αυτά το κίνητρο για τη νίκη παραμένει ισχυρό και η ομάδα της Καλαμάτας θα παλέψει για μια νίκη-βάλσαμο, που θα της επιτρέψει να παραμείνει κοντά στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου και στο μεγάλο στόχο της ανόδου.

Η αποστολή
Η αποστολή της Καλαμάτας για το σημερινό ματς αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής:

Μέντες, Γιαννίκογλου, Κωστούλας, Ραπόζο, Μόζερ, Δημόπουλος, Μπαξεβάνος, Παπατόλιος, Βαλεριάνος, Κωνσταντινόπουλος, Μπενίτες, Κατάλντι, Καραγκούνης, Ματέους, Πασάς, Τάτος, Ακόστα, Καμπράλ, Αρναρέλλης, Γρίβας, Ρόβας, Μπαράλες.

Τον αγώνα Καλαμάτας – Ηλιούπολης έχει οριστεί να «σφυρίξει» ο Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος από την ΕΠΣ Αργολίδας, βοηθοί θα είναι οι Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου από την ΕΠΣ Αρκαδίας και Παντελής Σπυρόπουλος από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, τέταρτος διαιτητής ο Βασίλειος Στάμος από την ΕΠΣ Ηλείας, ενώ παρατηρητές διαιτησίας ο Θεόδωρος Τριανταφυλλίδης από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Χάκαραν τη σελίδα της ΠΑΕ στο facebook
Η ΠΑΕ Καλαμάτα έκανε γνωστό χθες προς τον φίλαθλο κόσμο της πως από τα κοινωνικά μέσα της ομάδας  έχει παραβιαστεί το Facebook και ως εκ τούτου παύει να λειτουργεί. Η νέα σελίδα της ομάδας είναι https://www.facebook.com/kalamataFC/». Παράλληλα, γίνονται έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής
Νότιος Όμιλος

Σάββατο 28/10, 3 μ.μ.

Γιούχτας Αρχανών-Παναθηναϊκός Β’

Αιγάλεω-Καλλιθέα

Χανιά-Παναχαϊκή

4 μ.μ.

Ολυμπιακός Β’ – Τηλυκράτης

Κυριακή 29/10, 3 μ.μ.

Διαγόρας Ρόδου-Ιωνικός