Ν. Ανδρουλάκης από Κόρινθο: «Ο Δημήτρης Κουτσούλης κοσμεί την προσπάθεια που κάνουμε για μία αυτοδιοίκηση κοντά στον πολίτη»

Ν. Ανδρουλάκης από Κόρινθο: «Ο Δημήτρης Κουτσούλης κοσμεί την προσπάθεια που κάνουμε για μία αυτοδιοίκηση κοντά στον πολίτη»

Στην Κόρινθο περιόδευσαν το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Κουτσούλης.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Ανδρουλάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον υποψήφιο με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «πρόκειται για ένα νέο άνθρωπο, ένα νέο επιστήμονα, που κοσμεί την προσπάθεια που κάνουμε για μία αυτοδιοίκηση κοντά στον πολίτη. Για μία αυτοδιοίκηση, που δε θα είναι το “μακρύ χέρι” του Μαξίμου σε όλη την Ελλάδα.

Από την πλευρά του, ο κ. Κουτσούλης δήλωσε: «Είμαστε εδώ στην Κορινθία, η οποία στην περιοχή της Στυμφαλίας επλήγη από τις τελευταίες πλημμύρες, αλλά και από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού. Είμαστε εδώ, για να αναδείξουμε για μία ακόμη φορά, την ελλιπή πολιτική προστασία και την απουσία σχεδιασμού. Αναρωτιέμαι αν αυτά τα τελευταία χρόνια υπήρξε ένα ουσιαστικό έργο, σε αυτή την περιοχή, ένα ουσιαστικό έργο υποδομής, όχι μόνο όσο αφορά στην πολιτική προστασία, αλλά και ως προς τους άλλους τομείς της δραστηριότητας. Είμαστε εδώ για να αναδείξουμε ποιο είναι το ζητούμενο. Είναι η ανανέωση, ή ανακύκλωση πολιτικών, προσώπων και πρακτικών. Αυτό τους καλούμε να αποφασίσουν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, και να βγουν μπροστά για την αλλαγή στην Πελοπόννησο».