Νέος προπονητής της Εράνης Φιλιατρών ο Θοδωρής Γιακαλής

Νέος προπονητής της Εράνης Φιλιατρών ο Θοδωρής Γιακαλής

Ο Θοδωρής Γιακαλής είναι ο νέος προπονητής της Εράνης Φιλιατρών, καθώς απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης της τριφυλιακής ομάδας για συνεργασία.

Ο κ. Γιακαλής, είναι 46 ετών, κατάγεται από τη Μυτιλήνη, ενώ κατέχει δίπλωμα προπονητικής UEFA A΄. Έχει εργαστεί σε Αιολικό, ΑΕ Ερμιονίδας (συμμετείχαν σε εθνικά πρωταθλήματα) και σ’ αρκετές ομάδες της Λέσβου όπως η Θύελλα Πηγής, ο Αστέρας Νίκης, ο Κεραυνός Αφάλωνα, η Προοδευτική Σκ. Καλλονής, ο Ερμής Παμφίλων, η Αναγέννηση Γέρας και ο ΑΟ Μεσοτόπου (αναδείχθηκε Κυπελλούχος ΕΠΣ Λέσβου τη σεζόν 2019 – 2020).

Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον Αιολικό (τη χρονική περίοδο 1996 – 1999) και σε άλλες ομάδες, ενώ έπαιξε στις Εθνικές ομάδες Παίδων (1993) και Νέων (1994).

Ο Θοδωρής Γιακαλής βρέθηκε χθες στα Φιλιατρά και αφού παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές της Εράνης Φιλιατρών από τη διοίκηση, στη συνέχεια έκανε την πρώτη του προπόνηση. Θα κάνει δε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Φιλιατρινής ομάδας στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον Ιάλυσο Ρόδου (για την 7η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής).

Πήρε τον Μάριο Καραμπέτσο
Στο μεταξύ στην απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού Μάριου Καραμπέτσου (προέρχεται από τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, με τον οποίο είχε 22 συμμετοχές στο περυσινό πρωτάθλημα της Super League 2) προχώρησε η Εράνη Φιλιατρών.