Οι Ιταλοί προτείνουν τη Στούπα για διακοπές το 2024

Οι Ιταλοί προτείνουν  τη Στούπα για διακοπές το 2024

Στους 20 καλύτερους καλοκαιρινούς προορισμούς στην Ευρώπη για διακοπές το 2024 περιλαμβάνεται η Στούπα από την Ελλάδα, μαζί με την Ελαφόνησο, σύμφωνα με το ιταλικό ταξιδιωτικό Μέσο “The Wom Travel”.

«Καλοκαίρι 2024, πού να πάτε; Ποιοι είναι οι καλύτεροι προορισμοί; Δεν είναι πολύ νωρίς για να ρίξουμε μια ματιά στους δημοφιλείς προορισμούς και τα πακέτα διακοπών για το 2024. Ποιοι είναι οι καλύτεροι προορισμοί για καλοκαιρινές διακοπές και ποιοι είναι οι καλύτεροι προορισμοί για νέους; Δε χρειάζεται απαραίτητα να πάτε μακριά, υπάρχουν πολλοί κοντινοί και φθηνοί προορισμοί  για να φτάσετε αυτό το καλοκαίρι. Αν ψάχνετε για το τέλειο μέρος, έχουμε δημιουργήσει μια λίστα με τους καλύτερους προορισμούς: ορίστε μερικές ιδέες για να οργανώσετε τις καλοκαιρινές διακοπές για το 2024» όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση με τους 20 καλύτερους προορισμούς σε Ιταλία, Πορτογαλία, Γαλλία, Σλοβενία, Δανία, Κροατία, Ισπανία, Βουλγαρία, Κορσική και Σικελία.

Όπως, δε, εξηγείται για την τουριστική περιοχή της Μεσσηνιακής Μάνης: «Η Στούπα είναι ένας ακόμα μυστικός και ελάχιστα ταξιδεμένος προορισμός στην Ελλάδα και βρίσκεται στη νοτιοδυτική ακτή της χερσονήσου της Μάνης, στην Πελοπόννησο. Περιτριγυρισμένη από ελιές και βουνά, η πόλη είναι γεμάτη ιστορία και περιβάλλεται από όμορφες, παρθένες παραλίες. Στην περιοχή αυτή μπορείτε να βρείτε συναρπαστικά μεσαιωνικά χωριά, ψαροχώρια, άγριες παραλίες, τιρκουάζ όρμους και βουνά για πεζοπορικές διαδρομές».

Να αναφερθεί πως το εν λόγω Μέσο Ενημέρωσης ανήκει στο Gruppo Mondadori, το μεγαλύτερο εκδοτικό όμιλο που περιλαμβάνει εκδόσεις βιβλίων και συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων στον τομέα των περιοδικών, ενώ είναι πρώτος σε πολυμέσα σε ψηφιακά και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.