Ως πότε;

Ως πότε;

Στο «μη περαιτέρω» έχει φτάσει πλέον η κατάσταση στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας στην Καλαμάτα, κι αυτό λόγω του επαναλαμβανόμενου κλεισίματος του γηπέδου για συντηρήσεις εξαιτίας… φθορών για τις οποίες οι αθλητές του στίβου που παραμένουν αποκλεισμένοι δε φέρουν κανένα μερίδιο ευθύνης.

Οι αρμόδιοι, άλλωστε, που αποφασίζουν αρκετά συχνά την απαγόρευση χρήσης του γηπέδου λόγω «επανασποράς» γρασιδιού, όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά σε ενημερωτικά σημειώματα πέριξ του πρασίνου, θα έπρεπε να υπολογίσουν ότι εκεί προπονούνται καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι, πέραν των ποδοσφαιρικών ομάδων- που, όπως φαίνεται, έχουν άμεση προτεραιότητα για τη χρήση του.

Υ.Γ. Παρότι έχουμε αναφερθεί και άλλες φορές στο παραπάνω ζήτημα, καθώς είναι αρκετοί οι αθλούμενοι που παραπονούνται για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί στο Δημοτικό Στάδιο, επιστρέφουμε με την ελπίδα ότι όλοι οι πολίτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν ελεύθερα τους δημόσιους χώρους άθλησης, χωρίς να κατηγοριοποιούνται άτυπα ως «δεύτερης κατηγορίας» λόγω του αποκλεισμού τους.

Χρ.Μ.