Π. Τατούλης από Τρίπολη: «Πολιτικό μέτωπο για την αντιμετώπιση της χειραγώγησης της ελληνικής Πολιτείας»

Π. Τατούλης από Τρίπολη: «Πολιτικό μέτωπο για την αντιμετώπιση της χειραγώγησης της ελληνικής Πολιτείας»

Στην επίσημη δήλωσή του από την Τρίπολη ο Πέτρος Τατούλης, επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου», μετά και την οριστικοποίηση της ήττας του από την παράταξη του Δημήτρη Πτωχού, ανέφερε:

“Χαίρομαι ιδιαίτερα, γιατί βλέπω πλέον μία αχτίδα φωτός για την αλλαγή όλων αυτών των πολιτικών προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί την τελευταία 4ετία στον τόπο μας… Πέντε από τις έξι Περιφέρειες άλλαξαν χέρια. Δύο κεντρικές Δημαρχίες άλλαξαν χέρια. Αυτό δείχνει πλέον ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα πολιτικό μέτωπο για την αντιμετώπιση της απαράδεκτης συμπεριφοράς και της απαράδεκτης προσπάθειας του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης να χειραγωγήσουν την ελληνική Πολιτεία».

Συνέχισε, δε, λέγοντας τα εξής: “Η Νέα Πελοπόννησος παραμένει ζωντανή, σταθερή. Κάνω έκκληση προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις να βρεθεί ένας κοινός τόπος, έτσι όπως έγινε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ώστε να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα, έναν κίνδυνο για τον τόπο μας. Θα συμμετέχουμε ενεργά στις πολιτικές πρωτοβουλίες, αλλά και ουσιαστικά μαζί με εκείνες τις δυνάμεις που θα αμφισβητήσουν ευθέως στην πρώτη επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, στις ευρωεκλογές, αυτό που θεωρούμε ως απαράδεκτο, για την ομαλή πολιτική εξέλιξη στον τόπο μας».