Πάμισος -Πανθουριακός: Ανοικτοί λογαριασμοί και τραυματισμός για Κουρεντζή

Πάμισος -Πανθουριακός: Ανοικτοί λογαριασμοί και τραυματισμός για Κουρεντζή

Ανοικτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό της 15ης Δεκεμβρίου στην Καλαμάτα άφησε ο χθεσινοβραδινός αγώνας Κυπέλλου στη Μεσσήνη ανάμεσα στον Πάμισο και τον Πανθουριακό.

Ήταν μια ιδιαίτερα δυνατή αναμέτρηση, όμως αρκετά κακή ποιοτικά, ενώ καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Πάμισος απείλησε με σουτ του Παπαδόπουλου στο 21’, αλλά ο Μπεσσής μπλόκαρε, ενώ ο έμπειρος γκολκήπερ απέκρουσε και στο 69’ το διαγώνιο κοντινό πλασέ του Σταματελόπουλου. 

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε θέση βολής με τον Καραχάλιο στο 25’, αλλά η κεφαλιά του ήταν αδύναμη, ενώ στο 85’ ο Κουτσουρόπουλος έπιασε το σουτ από καλή θέση, αλλά και πάλι μπλόκαρε ο Τόσκα.

Στο 2΄ τραυματίστηκε στο γόνατο ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Πανθουριακού Δημήτρης Κουρεντζής και διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ τη σοβαρότητα του προβλήματος θα δείξει η μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί.

Διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης Κομπιλίρης, ενώ βοηθοί οι Ηλίας Μπουρίκας και Παναγιώτης Νικολόπουλος.

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (Νίκος Γεωργακλής, Ευτύχης Τασιόπουλος): Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Σταματελόπουλος, Μπαστακός, Μπορχάν, Κλ. Ντίσα (82’ Πετρουλάκης), Δεμπεγιώτης (87΄Ιμεράσι), Κουλόπουλος (89’ Σωτηρόπουλος), Τυμπλαλέξης, Παπαδόπουλος (89’ Κράκουλι), Ευστ. Βλάχος (87’ Α. Ντίσα).

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ (Τάκης Σακελλαρόπουλος, Γιώργος Κατσούλης, Θεόδωρος Σακκάς): Μπεσσής, Κουρεντζής (2΄ λ. τρ. Αλεξανδρόπουλος), Γιαννακόπουλος, Νικολόπουλος, Καραχάλιος, Πιτσιλής, Αντεμάι (65’ Βασιλόπουλος), Κουτσουρόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Ζαραφέτας, Καρύδης.


Ο ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 3-0 ΤΟΝ ΤΕΛΟ ΑΓΡΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ
Ο Ακρίτας Κορώνης νίκησε με 3-0 τον Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων χθες στο Δημοτικό Γήπεδο Καλλιθέας, στον πρώτο αγώνα της δ΄ φάσης (προημιτελικής) του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Μεσσηνίας και απέκτησε έτσι σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Τα γκολ σημείωσαν οι Κώστας Μουτζούρης (15΄ και 50΄) και Δημήτρης Παπαθεοδώρου (62΄).

Το ματς «σφύριξε» ο Απόστολος Καυκάς, ενώ βοηθοί ήταν οι Χρήστος Καραμπέτσος και Ευάγγελος Μπασιλάρης.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ (Σπύρος Τσίκινης): Βαρβεράκης, Παναγιωτόπουλος, Καλογερόπουλος (77΄ Ευαγ. Κυριόπουλος), Κουτσουμπός, Φέστας, Παν. Κυριόπουλος (85΄ Σαρέλας), Παπαθεοδώρου, Χοτζόλλι, Ρουμελιώτης, Πεΐδης (65΄ Τσελάι), Μουτζούρης.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ (Λάκης Σπάλλας): Κατσαρέας, Καραχάλιος, Κανελλόπουλος, Βελλησάρης (65΄ Βενετσανάκος), Σεφεράσι, Μπακάκης, Λάγιος, Αναστασόπουλος (65΄ Νικολόπουλος), Διονυσόπουλος, Σερέτης.