Πανέτοιμη η Καλαμάτα για την αυριανή αναμέτρηση στο Αιγάλεω

Πανέτοιμη η Καλαμάτα για την αυριανή αναμέτρηση στο Αιγάλεω

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί η προετοιμασία της Καλαμάτας και στη συνέχεια ο προπονητής, Περικλής Αμανατίδης, θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Αιγάλεω για τον Σαββατιάτικο αγώνα με την ομώνυμη τοπική ομάδα (το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. στο γήπεδο «Μαυροθαλασσίτης»).

Παρά τη διακοπή της περασμένης εβδομάδας, λόγω των εκλογών, η Μαύρη Θύελλα διατηρεί υψηλό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας και έχει πολλούς λόγους να θέλει τη νίκη στο αυριανό ματς. Η τοπική μας ομάδα είναι από τις λίγες ομάδες της Super League 2 που έχουν ξεκινήσει με 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδι (με Παναθηναϊκό Β’ και Γιούχτα) και φυσικά θέλει να διατηρήσει το σερί και τον αέρα του «οδηγού» στο Νότιο Όμιλο. Από την άλλη, τα παιχνίδια με το Αιγάλεω έχουν πάντα ειδικό ιστορικό βάρος και οι παίκτες καλούνται να αγωνιστούν με μεγαλύτερη θέρμη για τη φανέλα και τους φιλάθλους.

Εγχειρίστηκε με επιτυχία ο Τριανταφυλλάκης
Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκης είναι ο μεγάλος άτυχος της Καλαμάτας, καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός σε προπόνηση προετοιμασίας δεν του επιτρέπει να ενισχύσει τη φετινή προσπάθεια για τον τίτλο και την άνοδο. Ο Καλαματιανός επιθετικός υποβλήθηκε χθες σε επέμβαση αποκατάστασης χιαστού στο γόνατο και θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για περίοδο έξι μηνών περίπου.