Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ψήφισαν Π. Τατούλης – Δ. Πτωχός

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ψήφισαν Π. Τατούλης – Δ. Πτωχός

Το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν νωρίτερα και οι δύο υποψήφιοι περιφερειάρχες Πελοποννήσου, στον τόπο καταγωγής τους. Τόσο ο Πέτρος Τατούλης ο οποίος βρέθηκε στο Καστρί Κυνουρίας όσο και ο Δημήτρης Πτωχός στη Μεσσήνη θέλησαν να δώσουν τα δικά τους μηνύματα με φόντο το β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών.

Π. Τατούλης: Η Πελοπόννησος σήμερα εκλέγει τον δικό της Περιφερειάρχη

«Καλώ όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες. Η Πελοπόννησος σήμερα εκλέγει τον δικό της Περιφερειάρχη. Είμαι σίγουρος και βέβαιος ότι οι πολίτες ελεύθεροι και μακριά από τις κομματικές εντολές και το παρασκήνιο που έχει δημιουργηθεί θα ψηφίσουν τον δικό τους Περιφερειάρχη, που θα τους οδηγήσει στην επόμενη πενταετία στην πρόοδο και στην ανάπτυξη μέσα από τη δημιουργικότητα όλων των προοδευτικών δυνάμεων. Είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες μπορούν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής. Τους καλώ να προσέλθουν στις κάλπες και να επιλέξουν τον δικό τους Περιφερειάρχη μακριά από τις κομματικές εντολές, μακριά από το παρασκήνιο, μακριά από το συρφετό των συμφερόντων που το μόνο που βλέπουν είναι πώς θα ποδηγετήσουν την Περιφέρεια μας».

Δ. Πτωχός: Σήμερα είναι γιορτή της Δημοκρατίας για όλους μας

«Σήμερα είναι γιορτή της Δημοκρατίας για όλους μας, για όλη την Ελλάδα, για την Πελοπόννησο, για όλους τους συμπολίτες μας. Θα ήθελα να καλέσω όλες και όλους να έρθουν σε αυτή τη γιορτή, να επιλέξουν αυτόν που θεωρούν καλύτερο για τα επόμενα πέντε χρόνια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Θέλω να καλέσω όλους όσους ήρθαν την προηγούμενη Κυριακή και ακόμα περισσότερους. Όλους όσους μας ψήφισαν, όλους όσους δεν μας ψήφισαν, αλλά έχουν και μοιράζονται τις ίδιες αξίες και τα ίδια ιδανικά με εμάς. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία, τους συνεργάτες μου, τους συνυποψήφιούς μου, όλους όσους παίρνουν μέρος. Πιστεύω ότι το βράδυ θα έχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για εμάς».