Ανέλαβε υπηρεσία στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας επικουρικός παιδίατρος

Ανέλαβε υπηρεσία στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας επικουρικός παιδίατρος

«Ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού του Γ.Ν. Μεσσηνίας –Ν.Μ. Κυπαρισσίας με επικουρικό παιδίατρο» είναι ο θεματικός τίτλος δελτίου Τύπου που εξέδωσε χθες η Ν.Μ. Κυπαρισσίας με υπογραφή του αναπληρωτή διοικητή, Δημητρίου Λαμπρόπουλου.

Σε αυτό αναγράφεται: «Με χαρά σας γνωστοποιούμε ότι στις 3/11/2023 ορκίστηκε και ανέλαβε υπηρεσία στην Νοσηλευτική Μονάδα μας η κα Ουρανία Μαγκώνη, ως επικουρικός ιατρός ειδικότητας Παιδιατρικής με βαθμό Επιμελητή Β΄ για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του Γ.Ν Μεσσηνίας – Ν.Μ. Κυπαρισσίας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Η κα Ουρανία Μαγκώνη έρχεται να ενισχύσει το σημαντικό έργο που προσφέρει στο Γ.Ν. Μεσσηνίας – Ν.Μ. Κυπαρισσίας ο κ. Κωνσταντόπουλος Ιωάννης (διευθυντής Παιδιατρικής) και η κα Κοσσόβσκα Αικατερίνη (διευθύντρια Παιδιατρικής).

Η παρουσία ενός πλέον παιδιάτρου ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας στους γονείς και παρέχει τη δυνατότητα προγραμματισμού και πραγματοποίησης περαιτέρω δράσεων προληπτικών ιατρικών εξετάσεων σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στα παιδιά της Τριφυλίας.

Καλωσορίζουμε την κυρία Μαγκώνη, την ευχαριστούμε για την επιλογή της να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον τόπο μας και της ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο της».