Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας: Συνεδρίαση με φορείς για δημιουργία μετώπου ενάντια στα φορολογικά μέτρα

Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας: Συνεδρίαση με φορείς για δημιουργία  μετώπου ενάντια στα φορολογικά μέτρα

Σε κοινή συνεδρίαση προσκαλεί όλους τους επιστημονικούς επαγγελματικούς φορείς του Νομού Μεσσηνίας ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας σήμερα Τρίτη, 14 Νοεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας (πρώτος όροφος – εντευκτήριο Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας), για τη δημιουργία κοινού μετώπου ενάντια στις κυβερνητικές εξαγγελίες για τα νέα φορολογικά μέτρα.

Σκοπός της «ο συντονισμός της δράσης μας, η διαμόρφωση ενιαίου μετώπου κατά των νέων μέτρων και ο συντονισμός εκδηλώσεων διαμαρτυρίας, επιδιώκοντας την απόσυρσή τους, καθώς και τη δημοσιοποίηση των θέσεών μας» όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης
Στο μεταξύ, τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας καλούνται σε έκτακτη γενική συνέλευση αύριο Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στο ακροατήριο του  Εφετείου Καλαμάτας.

Κατά τη διάρκεια της γ.σ. θα γίνει: Ενημέρωση από τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου σχετικά με τις εργασίες της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων στις 11/11/2023. Ανακοινώσεις προέδρου. Λήψη αποφάσεως για δράσεις και κινητοποιήσεις σχετικά με τις κυβερνητικές εξαγγελίες για τα νέα φορολογικά μέτρα.