Φιλιατρά: Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Η χελώνα που ήθελε να πετάξει… αλλιώς»

Φιλιατρά: Παρουσιάστηκε το βιβλίο  «Η χελώνα που ήθελε να πετάξει… αλλιώς»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί η παρουσίαση του βιβλίου «Η χελώνα που ήθελε να πετάξει… αλλιώς» (εκδόσεις ΔΙΣΙΓΜΑ) στο χώρο του Παραρτήματος Τριφυλίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας, στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών.

Η ζεστή αίθουσα του Παραρτήματος Τριφυλίας γέμισε παιδιά και γονείς, όχι μόνο από την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας και της Πυλίας, αλλά και την Ηλεία. Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η υπεύθυνη του Παραρτήματος Γαρυφαλλιά Τεριζάκη, που συντόνισε και την εκδήλωση, ενώ για το βιβλίο μίλησαν οι δύο συγγραφείς, Ειρηλένα Παντελοπούλου, λογοθεραπεύτρια ΜΑ, η οποία και υπέγραψε τα βιβλία στο τέλος, και Ειρήνη Γερμπανά, λογοθεραπεύτρια Μsc, σε διαδικτυακή σύνδεση.

Τα δε παιδιά χόρεψαν και συμμετείχαν σε εικαστικό εργαστήρι που υλοποίησαν οι εκπαιδευτικοί της βιβλιοθήκης, Γαρυφαλλιά Τεριζάκη και Μαρία Μιχαήλ.

Να σημειωθεί πως η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΔΙΣΙΓΜΑ και το κέντρο θεραπειών “Learn and relieve”, και με την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου «Αρχονταρίκι».