Κλίμα αισιοδοξίας έφερε στην Καλαμάτα ο ερχομός του Μάκη Χάβου

Κλίμα αισιοδοξίας έφερε στην Καλαμάτα ο ερχομός του Μάκη Χάβου

Άμεσα δουλειά έπιασε ο νέος προπονητής της Καλαμάτας, Μάκης Χάβος, ο οποίος βρέθηκε χθες κιόλας στα Παλιάμπελα, όπου είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με την καινούργια του ομάδα, να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές, αλλά και να κάνει την πρώτη προπόνηση.

Η επιλογή ενός τέτοιου εγνωσμένης αξίας προπονητή, με σημαντική εμπειρία και επιτυχίες σε επίπεδο Super League, έρχεται να καλλιεργήσει την ελπίδα ότι ο στόχος της ανόδου είναι ζωντανός και ταυτόχρονα να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα, που είχαν προκαλέσει οι ήττες στα ντέρμπι και οδήγησαν στην παραίτηση Αμανατίδη. Αυτό φάνηκε τόσο στις τάξεις των φιλάθλων, όσο και στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι συμμετείχαν στη χθεσινή προπόνηση με ανανεωμένο ενδιαφέρον. Τα υπόλοιπα απομένει να αποδειχθούν στο γήπεδο…

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα για την «πρώτη» του Μάκη Χάβου, αναφέρει:  

«Πρεμιέρα σήμερα του νέου μας προπονητή Μάκη Χάβου και των συνεργατών του στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στα Παλιάμπελα. Ο τεχνικός διευθυντής κ. Τσιμπανάκος μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Ράλλη και τον γενικό αρχηγό Αντώνη Μαυρέα παρουσίασαν τον κοουτς στους ποδοσφαιριστές και ο Μακεδόνας τεχνικός στην σύντομη ομιλία του τόνισε πόσο πιστεύει στις δυνατότητες των παικτών και την πεποίθηση του ότι η Μαύρη Θύελλα μπορεί να βγει πρωταθλήτρια και να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ.

Στην συνέχεια έγινε η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μάκη Χάβου. Αύριο και την Παρασκευή η ομάδα θα προπονηθεί το πρωί και το Σάββατο στις 3 μμ θα υποδεχθεί στο στάδιο της Παραλίας τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Θυμίζουμε την Παρασκευή στις 3 μ.μ. στα γραφεία της ΠΑΕ θα γίνει η παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας μας».

Ο διαιτητής Μαχαίρας στο σαββατιάτικο ματς με τον Τηλυκράτη
Ο Μάκης Χάβος θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της Καλαμάτας αυτό το Σάββατο (3 μ.μ.) στο Στάδιο της Παραλίας, στο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη Λευκάδας που είναι για την 7η αγωνιστική της Super League. Ολόκληρο το πρόγραμμα του Νοτίου Ομίλου έχει ως εξής:

Σάββατο 11/11

2 μ.μ. Ολυμπιακός Β’–Διαγόρας Ρόδου: Μανδαλενάκης (Ηρακλείου), Πάγκαλος (Λασιθίου)-Μάτσας (Ηρακλείου).

3 μ.μ.Καλαμάτα-Τηλυκράτης Λευκάδας: Μαχαίρας, Αραβίδης-Μημίδης (Αθηνών).

Κυριακή 12/11

2.30 μ.μ.: Αιγάλεω-Γιούχτας: Γεωργόπουλος (Αρκαδίας), Τριαντάφυλλος (Κορίνθου)-Καραγιάννης (Θράκης).

3 μ.μ.: Χανιά-Παναθηναϊκός Β’: Δραγάτης (Αν. Αττικής), Παύλος-Πλακάς (Δυτ. Αττικής).

3 μ.μ.: Παναχαϊκή-Ιωνικός: Στεργιώτης, Μητροφάνης-Σταύρογλου (Αθηνών)

3 μ.μ.: Ηλιούπολη-Καλλιθέα: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), Ψάρρης (Ζακύνθου)-Τσολακίδης (Αθηνών).