Με Διαγόρα Ρόδου πάλι στο Στάδιο η Καλαμάτα

Με Διαγόρα Ρόδου πάλι στο Στάδιο η Καλαμάτα

Η επικείμενη αναμέτρηση της Καλαμάτας με τον Διαγόρα για την 8η αγωνιστική της Super League 2 συμφωνήθηκε να διεξαχθεί κατ’ αντιστροφή της κλήρωσης στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, καθώς η ομάδα της Ρόδου αντιμετωπίζει ακόμη πιο οξύ γηπεδικό πρόβλημα. Απομένει να επιβεβαιωθεί αν η συνάντηση στο γήπεδο της Παραλίας θα διεξαχθεί τελικά Κυριακή, όπως εμφανίζεται στο πρόγραμμα που έχει γνωστοποιήσει μέχρι τώρα η διοργανώτρια. Η τοπική μας ομάδα θα αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι χωρίς τους τιμωρημένους Δημόπουλο και Ματέους.

Επίσης, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Καλαμάτα για την περεταίρω βελτίωση του αγωνιστικού χώρου μετά την εκτεταμένη χειμερινή επισπορά στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας θα πραγματοποιηθούν εργασίες αναζωογόνησης του χλοοτάπητα με τοπικές μικρής κλίμακας επισπορές.

Κλήση σε απολογία
Τέλος, άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου A2 Εθνικής Κατηγορίας (Super League 2)μ το οποίο καλεί για την Παρασκευή 24.11.2023 και ώρα 13:00 την ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 5, 6, 11 και 12 του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου σε συνδυασμό με αυτές του άρθρου 14 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας με ΠΑΕ Τηλυκράτης, 11.11.2023).