ΠΑΕ Καλαμάτα: Η ΟΥΕΦΑ επιδίκασε 70.000 ευρώ στον Γκεοργκιόσκι

ΠΑΕ Καλαμάτα: Η ΟΥΕΦΑ επιδίκασε 70.000 ευρώ στον Γκεοργκιόσκι

Ένα ποσό της τάξεως των 70.000 ευρώ καλείται να πληρώσει η ΠΑΕ Καλαμάτα στον πρώην προπονητή της Ίλτσο Γκεοργκιόσκι, ο οποίος προσέφυγε στην ΟΥΕΦΑ διεκδικώντας οφειλόμενα χρήματα του συμβολαίου του.

Η ομάδα της Καλαμάτας προτίθεται να υποβάλλει έφεση.


Με απουσίες, αλλά μόνο νίκη με Διαγόρα
Στους ρυθμούς της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Διαγόρα που θα γίνει στο Στάδιο της Παραλίας (έναρξη 3 μ.μ.) κινούνται όλοι και όλα στην Καλαμάτα. Ο νέος προπονητής, Μάκης Χάβος, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών, αλλά η νίκη είναι μονόδρομος προκειμένου να έχει συνέχεια η επιτυχία κόντρα στον Τηλυκράτη και η Μαύρη Θύελλα να παραμείνει κοντά στην κορυφή της Super League 2. Το μόνο ευχάριστο από το μέτωπο των τραυματιών ήταν ότι ο Μπαράλες μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ελπίδες υπάρχουν ότι μπορεί να γίνει σήμερα με τον Καραγκούνη. Νοκ άουτ παραμένουν οι Αρίμπας και Κάνιας, ενώ νέα προβλήματα αποτελούν οι τιμωρημένοι Ματέους Άλβες και Δημόπουλος.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής
Όπως ανακοίνωσε η Καλαμάτα τα εισιτήρια για το προσεχές παιχνίδι με τον Διαγόρα  διατίθενται σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ στην οδό Φραντζή κατά τις ώρες 09.00-17.00 και από τα εκδοτήρια του Σταδίου την ημέρα του αγώνα (2 ώρες πριν την προκαθορισμένη έναρξη). Επίσης, για πρώτη φορά φέτος θα λειτουργεί ηλεκτρονική αγορά και έκδοση εισιτηρίων.

Τιμές Εισιτηρίων:

Θύρα VVIP:30 ευρώ

Θύρα 2 VIP1/Θύρα 2 VIP1: 15 ευρώ

Θύρα 2 ΤΜΗΜΑ Α/ΤΜΗΜΑ Β/ Θύρα 4 / Θύρα 1: 10 ευρώ

Αγορά online: https://www.fckalamata.gr/eisitiria/

Σε κομμάτι της ΘΥΡΑΣ 1, θα λειτουργήσει η Οικογενειακή Κερκίδα – One Family όπου με την αγορά τους ενός εισιτηρίου των 10 ευρώ εισέρχονται στο γήπεδο γονείς και παιδιά έως 12 ετών.

Στο πλαίσιο της προσέλκυσης της νέας γενιάς φιλάθλων, συνεχίστηκαν και αυτή την εβδομάδα επισκέψεις μελών της Μαύρης Θύελλας σε σχολεία της πόλης μας. Έτσι, χθες ο Γενικός Αρχηγός κ. Αντώνης Μαυρέας και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών βρέθηκαν στο 6ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας.

«Τα παιδιά δέχθηκαν με χαρά την πρόσκληση της ομάδας να παραβρεθούν την Κυριακή στην οικογενειακή κερκίδα – One Family, ώστε να παρακολουθήσουν το εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας και σε συνεργασία με την εταιρία TOYCITY να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες!» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.