Πιπερίτσα Μεσσήνης: Επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών που μαχαιρώθηκαν

Πιπερίτσα Μεσσήνης: Επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών που μαχαιρώθηκαν

Με εννέα συλλήψεις αλλοδαπών κατέληξε ο καυγάς που είχαν εργάτες γης στο χωριό Πιπερίτσα του Δήμου Μεσσήνης την Τετάρτη.

Ο καυγάς ξεκίνησε για προσωπικές διαφορές μεταξύ νέων και παλιών εργατών γης που διέμεναν σε κοινό κατάλυμα που τους είχε παραχωρηθεί από τον εργοδότη τους, στα κτήματα του οποίου εργάζονταν. Όλοι τους (οκτώ από τη Νότιο Αφρική και ένας Πακιστανός) διέμεναν νόμιμα στην Ελλάδα.

Οι εννέα κατηγορούνται για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, για ζημιές που προκάλεσαν στο σπίτι που διέμεναν, ενώ εξ αυτών ο Πακιστανός κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί όπλων και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ο συγκεκριμένος τραυμάτισε με ένα κομμάτι γυαλί αλλοδαπό από τη Νότιο Αφρική στο δεξί χέρι. Ο αλλοδαπός που τραυματίσθηκε μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Όλοι τους χθες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Καλαμάτας, Οι οκτώ από τη Νότιο Αφρική αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ο Πακιστανός παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο από το οποίο καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκισης με αναστολή.