Συνάντηση γνωριμίας του νέου δημάρχου Δυτικής Μάνης Γ. Χιουρέα με προέδρους Κοινοτήτων

Συνάντηση γνωριμίας του νέου δημάρχου Δυτικής Μάνης Γ. Χιουρέα με προέδρους Κοινοτήτων

Με τους νεοεκλεγέντες προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Αβίας συναντήθηκε ο νέος δήμαρχος Δυτικής Μάνης, Γιώργος Χιουρέας, στο Δημαρχείο στον Κάμπο Αβίας.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν και οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του, Γιώργος Γιατράκος, Δημήτρης Χρηστέας, Γιώργος Βαβαρούτσος, Γιώργος Κομπότης, Παναγιώτης Λούζης και Κωνσταντίνος Παπαμικρουλέας.

Ο κ. Χιουρέας και η ομάδα του άκουσαν με προσοχή τα προβλήματα που απασχολούν τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Αβίας, ενώ τόνισε προς τους προέδρους των Κοινοτήτων ότι θα είναι σε καθημερινή επαφή αυτός και οι συνεργάτες του μαζί τους, «γιατί στην κοινή προσπάθεια για τον τόπο είναι όλοι μαζί ομάδα».

Επίσης, ανέφερε ότι δε θέλει ούτε μια μέρα να πάει χαμένη μέχρι την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής, γι’ αυτό και παρουσίασε στους προέδρους τις προθέσεις του για τα χαρτοφυλάκια που θα αναθέσει στους συνεργάτες του, ώστε από τώρα οι πρόεδροι να προετοιμάζουν κοινές δράσεις με αυτούς.

Παράλληλα, επισήμανε σε όλους το βασικό ρόλο που πρέπει να παίξει η τεχνολογία και όσον αφορά στην άμεση επικοινωνία μεταξύ τους, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων.

Από την πλευρά τους, στο σύνολό τους οι πρόεδροι παρουσίασαν τα βασικά ζητήματα προς επίλυση και δήλωσαν ότι θα είναι στο πλευρό της νέας Δημοτικής Αρχής για την επίλυση όλων των θεμάτων.

Να σημειωθεί πως οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων που παρέστησαν ήταν: Αβίας-Ευάγγελος Αβράμης, Κάμπου-Σωτήριος Νίκας, Σταυροπηγίου-Σωτήριος Καργάκος, Δολών- Πέτρος Φάσσος, Κέντρου Ηλίας Νίκας, Αλτομιρών-Χαράλαμπος Νικολόπουλος, Σωτηριανίκων-Ευάγγελος Λουκάς.

Εκτάκτως δεν μπόρεσε να παραστεί ο πρόεδρος της Κοινότητας Πηγαδίων, Κωνσταντίνος Κουκούτσης. Θα ακολουθήσει, όπως ανέφερε ο νέος δήμαρχος, αντίστοιχη συνάντηση με τους προέδρους της Δημοτικής Ενότητας Λεύκτρου τις επόμενες ημέρες.