Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας: Κάλεσμα στη συγκέντρωση για τα 50 χρόνια από τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου

Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας: Κάλεσμα στη συγκέντρωση για τα 50 χρόνια  από τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου

Κάλεσμα στη συγκέντρωση για τα 50 χρόνια από τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, μεθαύριο Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στην πλατεία 23ης Μαρτίου, απευθύνει το Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα Νομού Μεσσηνίας.

Όπως σημειώνεται σε αυτό: «Ο αγώνας του λαού και της νεολαίας το Νοέμβρη του 1973 “φώτισε” και τους πιο σκοτεινούς καιρούς! Διδάσκει ότι κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος απέναντι στους αγώνες του λαού! Δείχνει το δρόμο της σύγκρουσης με τις απαγορεύσεις και την καταστολή, δείχνει τη δύναμη του οργανωμένου κινήματος.

Ιδιαίτερα φέτος, που η 50ή επέτειος του ηρωικού ξεσηκωμού συμπίπτει με τη σφαγή στην Παλαιστίνη από το Ισραήλ και τους ΑμερικανοΝΑΤΟϊκούς συμμάχους του, οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο αποτελούν ταυτόχρονα βήμα καταδίκης των εγκλημάτων της κατοχής, αλληλεγγύης του λαού και της νεολαίας στον παλαιστινιακό λαό.

Το σύνθημα “Έξω οι ΗΠΑ – Έξω το ΝΑΤΟ” είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Ο αγώνας για την ειρήνη και τη φιλία των λαών συνεχίζεται ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ε.Ε., που φέρνουν στην πόρτα μας τη φωτιά του πολέμου.

•Καμία συμμετοχή-Καμία στήριξη στο σφαγιασμό του παλαιστινιακού λαού

•Να αποσυρθεί η Φρεγάτα “Ψαρά” από την περιοχή

•Να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

• Να σταματήσει κάθε οικονομική-πολιτική-στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ

•Τώρα αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους

•Να σταματήσει η συμφωνία με το Ισραήλ και η Νατοϊκή εκπαίδευση πιλότων στο αεροδρόμιο της Μεσσήνης».