Το πρώτο χριστουγεννιάτικο εργαστήρι από το Μανιατάκειο Ίδρυμα στην Κορώνη

Το πρώτο χριστουγεννιάτικο εργαστήρι από το Μανιατάκειο Ίδρυμα στην Κορώνη

Το πρώτο χριστουγεννιάτικο εργαστήρι, που έλαβε χώρα στην Κορώνη, στην αίθουσα Ταρσούλη του Μανιατάκειου Ιδρύματος, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η εκδήλωση έγινε το περασμένο Σάββατο, έπειτα από πρωτοβουλία του Κέντρου Μελέτης Κορώνης της Χρύσας Γαϊτάνη, του Κέντρου Λογοθεραπείας «Λόγου Παίγνια» της Γεωργίας Βασιλογιαννακοπούλου με έδρα το Χαρακοπιό Μεσσηνίας και του Κέντρου Ξένων Γλωσσών της Μαρίας Γιαλλελή, που εδρεύει επίσης στην Κορώνη.

Η συμμετοχή μικρών και μεγάλων στις δράσεις που είχαν προετοιμαστεί από τις διοργανώτριες ήταν μεγάλη. Τα παιδιά, καθώς και οι γονείς τους, δημιούργησαν χριστουγεννιάτικα στολίδια και με αυτά στόλισαν στεφάνια που υπήρχαν ήδη στο χώρο. Αυτά τα στεφάνια, μάλιστα, θα μοιραστούν ως δώρα στις τοπικές επιχειρήσεις, με σκοπό να διακοσμήσουν γιορτινά τις εισόδους των μαγαζιών τους.

Σκοπός της όλης δράσης ήταν να μοιραστεί απλόχερα το πνεύμα των γιορτών και της καλοσύνης και φυσικά τα παιδιά να μπορούν να θαυμάζουν τις δημιουργίες τους στον εμπορικό δρόμο της Κορώνης καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτινής περιόδου.