Workshop μεθαύριο για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο

Workshop μεθαύριο για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο

Workshop θα πραγματοποιήσει η Παγκόσμια Τράπεζα, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, μεθαύριο Παρασκευή, 1η Δεκεμβρίου (13.00-15.00), στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, το οποίο και αφορά στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο της Καλαμάτας.

Όπως σημειώνεται: «Οι τοπικές επιχειρηματικές δραστηριότητες αποτελούν βασικά στοιχεία ενός δημόσιου χώρου και στην περίπτωση του παράκτιου μετώπου της Καλαμάτας, παίζουν καθοριστικό ρόλο, καθώς μπορούν να συμβάλουν στην εύρυθμη λειτουργία και στην αισθητική αναβάθμισή του, καθώς και να εισφέρουν ουσιαστικές προτάσεις στη συνολική ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της πόλης.

Το εργαστήριο αυτό θα επικεντρωθεί στον εντοπισμό των δυνατοτήτων και αδυναμιών της περιοχής σχεδιασμού, καθώς και στις ανάγκες και προτάσεις των επιχειρήσεων για την περιοχή αυτή.

Τα συμμετοχικά εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν, θα προσαρμοστούν στις ανάγκες της συγκεκριμένης ομάδας, ώστε να καταφέρουν να προσδιορίσουν και άλλα στοιχεία που σχετίζονται με την τοπική επιχειρηματική δραστηριότητα, όπως η κινητικότητα, τα περιβαλλοντικά ζητήματα, θέματα εμπορίου κ.λπ.».