Υπεγράφη από «Κτιριακές Υποδομές» και ανάδοχο η αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Χανδρινού

Υπεγράφη από «Κτιριακές Υποδομές» και ανάδοχο  η αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Χανδρινού

Η σύμβαση για το έργο «Αντικατάσταση Στέγης, Εσωτερικές Αναδιαρρυθμίσεις και Προσθήκη κατ’ επέκταση ισογείου κτηρίου του Δημοτικού Σχολείου Χανδρινού» υπογράφηκε προχθές, παρουσία του δημάρχου Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα, μεταξύ των «Κτιριακών Υποδομών ΑΕ», από το διευθύνοντα σύμβουλο Θανάση Γιάνναρη, και της ανάδοχης εταιρείας «Κ/ΞΙΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΟΥΡΟΣ – ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΓΟΥΝΑΡΗ», με προϋπολογισμό 367.000 ευρώ και έκπτωση 22,03%.

«Ευχαριστώ θερμά το συντοπίτη μας διευθύνοντα σύμβουλο των “Κτιριακών Υποδομών ΑΕ” Θανάση Γιάνναρη, τον πρόεδρο του Δ.Σ. των “Κτιριακών Υποδομών ΑΕ” Τιμολέοντα Κατσίπο, για την επίλυση των αιτημάτων του Δήμου μας σε σχέση με τις Σχολικές Υποδομές.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα το συνδημότη μας, πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, που για μια ακόμα φορά συμβάλλει θετικά στην ολοκλήρωση με επιτυχία των αιτημάτων του Δήμου μας.

Προτεραιότητά μας είναι η νέα γενιά του τόπου μας και προς την κατεύθυνση αυτή στηρίζουμε έμπρακτα όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Πύλου – Νέστορος, βελτιώνοντας τις υποδομές τους, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας εκπαίδευσης των παιδιών μας», ανέφερε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας.