730.000 ευρώ εξασφάλισε ο Βασίλης Αγγελόπουλος για Γυμνάσιο – Λύκειο Γαργαλιάνων

730.000 ευρώ εξασφάλισε ο Βασίλης Αγγελόπουλος για Γυμνάσιο – Λύκειο Γαργαλιάνων

Καθοριστική συμβολή του Αντώνη Σαμαρά και του Θανάση Γιάνναρη

Καθοριστική ήταν η συμβολή του πρώην Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, σε χρηματοδότηση ποσού 730.000 ευρώ από την «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» που εξασφάλισε ο πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Γαργαλιάνων και νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας με την παράταξη του Άκη Κατρίτση «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ», Βασίλης Αγγελόπουλος, για επισκευή – συντήρηση των κτιρίων του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Γαργαλιάνων. Μάλιστα, την Τρίτη ο κ. Αγγελόπουλος επισκέφθηκε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ Α.Ε., Αθανάσιο Γιάνναρη, ο οποίος μαζί με τον Γενικό Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Έργων ΣΔΙΤ, Θεόδωρο Κυριαζόπουλο, τον ενημέρωσαν για χρηματοδότηση ποσού 730.000 ευρώ η οποία θα ενταχθεί στο α’ τρίμηνο του 2024 στον προϋπολογισμό και σύντομα θα γίνει η δημοπράτηση ώστε να ξεκινήσουν εργασίες εντός του καλοκαιριού.

Ο κ. Αγγελόπουλος, με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, αναφέρεται στο θέμα της επισκευής – συντήρησης του Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Γαργαλιάνων και την εξασφάλιση χρηματοδότησης καθώς και τη βοήθεια που είχε ζητήσει και εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον πρώην Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, και τον κ. Γιάνναρη. Αναλυτικά, ο Βασίλης Αγγελόπουλο, αναφέρει: «Στις 19/12/2023, ημέρα Τρίτη, επισκέφτηκα στο γραφείο του στην Αθήνα τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών (ΚΤΥΠ Α.Ε) κ. Αθανάσιο Γιάνναρη. Σκοπός της επίσκεψής μου ήταν να πληροφορηθώ σχετικά με τη σύνταξη της απαραίτητης μελέτης προκειμένου εκτελεστεί το αναγκαίο έργο της επισκευής – συντήρησης των κτιρίων διδακτηρίων που στεγάζονται το Γυμνάσιο και Λύκειο της πόλης μας. Είχα ζητήσει ευθέως τη βοήθεια του Προέδρου και πρώην Πρωθυπουργού μας κ. Αντώνη Σαμαρά, καθώς και του κ. Γιάνναρη. Τους ευχαρίστησα που μας βοήθησαν και μας απέστειλαν μέσα διδασκαλίας για τις ανάγκες όλων των σχολείων της πόλης μας.

Ο κ. Γιάνναρης, Διευθύνων Σύμβουλος, μαζί με τον κ. Κυριαζόπουλο, Γενικό Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού, κατά τη συνάντησή μας με ενημέρωσαν ότι θα ενταχθεί στο α’ τρίμηνο του 2024 στον προϋπολογισμό, και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα γίνεται η δημοπράτηση ώστε να εκτελεστούν οι εργασίες το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται περίπου στο ποσό των 730.000 ευρώ. Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο και πρώην Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά που είχε καθοριστική συμβολή ώστε να υλοποιηθούν όλα τα παραπάνω, καθώς και τον Μεσσήνιο κ. Αθανάσιο Γιάνναρη για την ικανοποίηση των αιτημάτων, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας του σχολικού περιβάλλοντος εν γένει, που αποτελεί βασικό παράγοντα για την ψυχική ευχαρίστηση και πρόοδο των μαθητών μας».