Από σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας «Ένα χαμόγελο για κάθε παιδί»

Από σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας «Ένα χαμόγελο για κάθε παιδί»

Το χριστουγεννιάτικό του Bazaar πραγματοποιεί το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας από σήμερα 19 έως και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου  από τις 10.00 το πρωί έως τις 2.00 μετά το μεσημέρι και από τις 5.00 έως τις 9.00 μ.μ.

 «Έλα στα Xριστουγεννιάτικα bazaars για να κάνουμε την Ευχή Πράξη!

Με το μήνυμα «Ένα χαμόγελο για κάθε παιδί – κάνουμε την ευχή πράξη»  μικροί και μεγάλοι, φίλοι του Οργανισμού, θα έχουν και φέτος τη δυνατότητα να αποκτήσουν και να δωρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα χριστουγεννιάτικα δώρα, χειροποίητα γούρια, όμορφα στολίδια και πρωτότυπες δημιουργίες των εθελοντών μας, παιχνίδια, βιβλία, είδη σπιτιού και γραφείου, είδη ένδυσης και αξεσουάρ, όλα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Με τον τρόπο αυτό συμμετέχετε και εσείς έμπρακτα και αξιόπιστα, μέσα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην κάλυψη αναγκών δεκάδων χιλιάδων παιδιών και των οικογενειών τους, και κάνετε την ευχή τους πράξη.

Φέτος, προσπαθούμε όλοι μαζί να καλύψουμε μία από τις πιο βασικές ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουμε με τόση αγάπη και φροντίδα στο Σπίτι της Κυλλήνης και στο Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας της Βροχίτσας, τη θέρμανση.

Με την πολύτιμη υποστήριξη όλων «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα 28 χρόνια λειτουργίας του, έχει καταφέρει να υποστηρίξει 2.055.586 παιδιά.

Για τις ηλεκτρονικές σας αγορές μπορείτε πάντα να επισκέπτεστε το e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί από καρδιάς τους πολύτιμους εθελοντές του για την ανιδιοτελή προσφορά και συμμετοχή τους”.