Διαδραστικά σεμινάρια – εργαστήρια στο “Ηouse by Phaos”

Διαδραστικά σεμινάρια  – εργαστήρια στο “Ηouse by Phaos”

Σειρά διαδραστικών σεμιναρίων- εργαστηρίων, «με σκοπό την προσωπική μας ανάπτυξη και τη γνωριμία με άλλους ανθρώπους που η εξέλιξη και η αυτοβελτίωση αποτελούν τον κοινό μας παρονομαστή» ξεκινά εκ μέρους του “Φάος ΚοινΣεΠ” και του “Ηouse by Phaos”.

«Κάθε Σάββατο», όπως σημειώνεται, «θα διαλέγουμε και ένα διαφορετικό θέμα που μας ενδιαφέρει και μέσα από συζήτηση, τεστ προσωπικότητας και άλλα παίγνια, σκοπός είναι να ιντριγκάρουμε το μυαλό και να του δώσουμε τα εργαλεία που χρειάζεται για να φέρει τις αλλαγές που επιθυμούμε, ενώ ταυτόχρονα το διασκεδάζουμε με την καρδιά μας και ερχόμαστε όλο και πιο κοντά, τόσο στον αυθεντικό μας εαυτό όσο και στους άλλους ανθρώπους.

Αυτό το Σάββατο 2/12 (6.00- 7.30 μ.μ.) θα δουλέψουμε την Επικοινωνία. Θα μιλήσουμε για το τι είναι επικοινωνία, πού καλούμαστε να έχουμε δεξιότητες αποτελεσματικής επικοινωνίας (παντού είναι η απάντηση) και θα μοιραστούμε ένα εργαλείο που θα μας βοηθήσει αρχικά να κατανοήσουμε ποια γλώσσα επικοινωνίας μιλάμε εμείς και ύστερα ποια γλώσσα μιλάνε και οι φίλοι μας, οι πελάτες μας, ο σύντροφος μας και η οικογένειά μας.

Θα μοιραστούμε απορίες για το πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε το νέο μας εργαλείο με κάθε τρόπο στην καθημερινότητά μας κι όχι μόνο…

Αυτά και πολλά ακόμη θα ζήσουμε μαζί από κοντά, αυτό το Σάββατο, στο αγαπημένο House by Phaos, από την επίσης αγαπημένη μας σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Άννα Σκάρπα!

Είσοδος ελεύθερη. Δήλωση συμμετοχής: τηλ 697 689 7318».

Tags: