Δήμος Τριφυλίας: Πακέτο αγάπης για το εορταστικό τραπέζι 493 νοικοκυριών

Δήμος Τριφυλίας: Πακέτο αγάπης για το εορταστικό  τραπέζι 493 νοικοκυριών

Σε διανομή τροφίμων για το γιορτινό τραπέζι σε οικογένειες με χαμηλό εισόδημα που έχουν ανάγκη υποστήριξης θα προβεί το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Τριφυλίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αλληλεγγύης της Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ.

Το πακέτο αγάπης θα περιέχει κοτόπουλο, μακαρόνια, κριθαράκι, τοματοχυμό, μυζήθρα, φέτα, κρασί και βασιλόπιτα, ενώ η ποσότητα των προσφερόμενων ειδών καθορίζεται από τον αριθμό των μελών ανά οικογένεια. Δικαιούχοι είναι 493 νοικοκυριά με ένα έως έξι μέλη, που συμπεριλαμβάνονται στις επικαιροποιημένες στις 15.11.2023 καταστάσεις δικαιούχων ΚΕΑ/ΤΕΒΑ, στις οποίες εξασφαλίζονται τα εισοδηματικά κριτήρια ακραίας φτώχειας.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί με το ακόλουθο πρόγραμμα: Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, Κυπαρισσία. Ώρες διανομής 9.30 – 13.00, στη νότια είσοδο του Δημαρχείου, απέναντι από τα δικαστήρια. Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου: Φιλιατρά, 9.30 – 13.30, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου. Γαργαλιάνοι, στην Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη, 10.30 – 13.30.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει για την παραλαβή να προσκομίζουν βεβαίωση ΑΜΚΑ και Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητας ή διαβατήριο ή κάρτα παραμονής σε ισχύ ή οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο έγγραφο για την απόδειξη της ταυτότητάς τους.