Ένωση Ανεξάρτητων Φοιτητών Μεσσηνίας: Δυναμική παρουσία του ραδιοφώνου, ευχές με Μεσσήνιους της Ευρώπης

Ένωση Ανεξάρτητων Φοιτητών Μεσσηνίας: Δυναμική παρουσία του ραδιοφώνου, ευχές με Μεσσήνιους της Ευρώπης

Τρία χρόνια ζωής συμπλήρωσε το δυνατό δικτυακό ραδιόφωνο των φοιτητών της Μεσσηνίας και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα, freegr.gr, το οποίο συστάθηκε από φίλους της τεχνολογίας και της μουσικής, εκπέμποντας και από ιστοσελίδες του νομού.

Εκτός από διαχρονική ελληνική και ξένη μουσική μεταδίδει μονόλεπτα και καιρού για την πόλη της Καλαμάτας και Πάτρας, μαζί με ενημερωτικό δελτίο για τους φοιτητές με δράσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ενώ το νέο του πρόγραμμα θα πλαισιώνεται από μουσικούς παραγωγούς.

Στόχος είναι να αποτελέσει μουσικό βήμα για νέους Μεσσήνιους, για τους φοιτητές στους οποίους θα ανήκει μεγάλο μέρος του προγράμματος, καθώς και σε δημιουργούς, προβάλλοντας τη δουλειά τους, όπως έγινε πρόσφατα με νεανικά συγκροτήματα της περιοχής.

Μάλιστα, στη λίστα του greekradios.gr περιλαμβάνεται ανάμεσα στα 12 καλύτερα δικτυακά ραδιόφωνα της Ελλάδας.

Η διεύθυνση του σταθμού βρίσκεται στο www.freegr.gr, στο radiouop.blogspot.gr, καθώς και δικτυακά στο: http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=2418.

Να σημειωθεί, τέλος, πως ευχές αντάλλαξαν μέλη της Ένωσης Ανεξάρτητων Φοιτητών Μεσσηνίας στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου εν όψει των εορτών, ενώ «παρών» ήταν φοιτητές του νομού που σπουδάζουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.