Εράνη Φιλιατρών: Για την πρώτη νίκη σήμερα με την Κόρινθο

Εράνη Φιλιατρών: Για την πρώτη νίκη σήμερα με την Κόρινθο

Την παρθενική της νίκη (έχει 5 ισοπαλίες και 7 ήττες) στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, θα επιδιώξει να πετύχει στο σημερινό εντός έδρας ματς (αρχίζει στις 3.00 μ.μ. στο γήπεδο Φιλιατρών – παλιό), τον φιλόδοξο ΠΑΣ Κόρινθος, η Εράνη Φιλιατρών, αναπτερώνοντας τις ελπίδες της για παραμονή.

Ο προπονητής της φιλιατρινής ομάδας Θοδωρής Γιακαλής στα πλάνα που ετοιμάζει γι’ αυτή την κρίσιμη συνάντηση δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του Γιάννη Στραβάκου (αποβλήθηκε στον προηγούμενο αγώνα με τη Θύελλα Ραφήνας). Υπολογίζεται πάντως κανονικά ο Παναγιώτης Μπινιώρης (εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί).

Η διοίκηση της Εράνης Φιλιατρών μέσω ανακοίνωσής της έχει απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί σήμερα Κυριακή στο γήπεδο για να ενισχύσει την ομάδα.

Να επισημάνουμε δε πως οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες σε φιλικό αγώνα τον Σεπτέμβριο, στα Φιλιατρά, όπου ο ΠΑΣ Κόρινθος πήρε τη νίκη με 1-0.

Στα ματς Εράνης Φιλιατρών – ΠΑΣ Κόρινθος για τη 13η αγωνιστική διαιτητής έχει οριστεί ο Κωνσταντίνος Οικονόμου από την ΕΠΣ Αχαΐας, βοηθοί θα είναι οι Δημήτριος Σωτηρόπουλος, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Σπυρίδων Σελίμος από την ΕΠΣ Λακωνίας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του 3ου Ομίλου

Οι υπόλοιπες συναντήσεις της 13ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής είναι οι εξής:

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου – 12.00 μ.

Παναιγιάλειος – Ελλάς Σύρου

2.00 μ.μ.

Βύζας Μεγάρων – ΑΟ Πυλίου Κω

3.00 μ.μ.

Κυανούς Αστέρας Βάρης – Πανελευσινιακός

ΑΕ Μεσολογγίου – Θύελλα Ραφήνας

Γ.Σ. Μαρκό – ΑΣ Ρόδου

Ιάλυσος Ρόδου – ΠΑΟ Βάρδας

ΑΕ Ερμιονίδας – Παναργειακός

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου – 1.30 μ.μ.

ΑΕ Μυκόνου – ΑΕΡ Αφάντου.