Futsal League: Πρώτη ιστορικά νίκη ο Πατίστα, «σκότωσε» τον Βελλερεφόντη

Futsal League: Πρώτη ιστορικά νίκη ο Πατίστα, «σκότωσε» τον Βελλερεφόντη

Ο Βελλερεφόντης ήταν ήρωας της αρχαιοελληνικής μυθολογίας, φονέας τεράτων, όπως η Χίμαιρα, αλλά στον αγώνα της Κυριακής ο φερώνυμος Α.Π.Σ. Αρχαίας Κορίνθου δεν κατάφερε να νικήσει τον Πατίστα…

Η καλαματιανή ομάδα πήρε την πρώτη της νίκη με το κλείσιμο του α’ γύρου (9η αγωνιστική) του πρωταθλήματος σάλας της Β’ Εθνικής (Futsal League) με σκορ 7-9 μέσα στην Κόρινθο σκορπίζοντας χαμόγελα στις τάξεις του συλλόγου για το νέο εγχείρημα της συμμετοχής σε ένα άθλημα άγνωστο έως πρότινος στο νομό μας.

Τα γκολ για την ομάδα του Πατίστα σημείωσαν οι: Ντάβος 5, Μάραντος 3 και Γκερασίμ, ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν από τρία τέρματα ο Παπαϊωάννου κι από δύο οι Σπυρογιαννάκης και Σούτι.

1ος Διαιτητής: Ζησιμόπουλος Δ. – 2ος Διαιτητής: Χριστοδούλης Β. – Χρονομέτρης: Κορδαλής Δ.

Α.Π.Σ. ΒΕΛΛΕΡΕΦΩΝ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ (Αθανασιάδης Γ.): Κανδύλας, Καρανικόλας, Κρίκης, Βάθης, Σπυρογιαννάκης (Κωστόπουλος, Βαρδάκης, Κόλλιας, Σούτι, Παπαντωνίου, Καραντάνης, Γόγολας).

Α.Ο.Π.Κ. ΠΑΤΙΣΤΑ (Κακαλέτρης Μ.): Γιώργος Χριστόπουλος, Δημήτρης Μανώλης, Αλέξανδρος Γκερασίμ, Στάθης Ντάβος, Παναγιώρης Μάραντος (Ηλίας Λαπιώτης, Γιάννης Τριγκιλίδας, Νίκος Κατής, Παναγιώτης Τσουτσουράκης).