Η COSMOTE γεμίζει δώρα τους συνδρομητές της και φέτος τα Χριστούγεννα

Η COSMOTE γεμίζει δώρα τους συνδρομητές της και φέτος τα Χριστούγεννα

Δωρεάν απεριόριστα data, δωρεάν απεριόριστες κλήσεις από το σταθερό, δωρεάν COSMOTE TV, έκπτωση για παραγγελίες φαγητού στο ΒΟΧ αλλά και επιπλέον cashback για αγορές με payzy, προσφέρει η COSMOTE και φέτος τα Χριστούγεννα σε όλους τους συνδρομητές της. Έως και τις 2 Ιανουαρίου 2024 οι συνδρομητές της εταιρείας μπορούν να ενεργοποιήσουν όποιο από τα δώρα θέλουν, όποτε θέλουν, στο COSMOTE app και το WHATS UP app.

Ειδικότερα, όλοι οι πελάτες κινητής COSMOTE (συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου, καρτοκινητής, COSMOTE Neo) μπορούν να έχουν απεριόριστα data για 15 ημέρες, για να σερφάρουν ξέγνοιαστα και με υψηλές ταχύτητες. Έχοντας στη διάθεσή τους το μεγαλύτερο δίκτυο 5G στην Ελλάδα, το COSMOTE 5G, με πληθυσμιακή κάλυψη 90%, μπορούν να απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητες mobile Internet, σε όποια περιοχή της χώρας κι αν βρίσκονται.

Επίσης, όλοι οι πελάτες COSMOTE μπορούν να έχουν απεριόριστη ομιλία προς όλους από το σταθερό τους για 15 ημέρες.

Δωρεάν πρόσβαση για ένα μήνα στο Entertainment Pack προσφέρει η COSMOTE TV σε όλους τους συνδρομητές της, για να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές στα αποκλειστικά κινηματογραφικά κανάλια COSMOTE CINEMA & COSMOTE SERIES, τα ντοκιμαντέρ του COSMOTE HISTORY, αλλά και ποικίλες θεματικές κατηγορίες, καλύπτοντας τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας.

Ακόμα, όλοι οι καταναλωτές μπορούν να παραγγείλουν το αγαπημένο τους φαγητό ή καφέ από το BOX delivery app και να κερδίσουν συνολική έκπτωση 6€.

Το κάθε δώρο μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μία φορά.

Αυτές τις γιορτές όλοι οι χρήστες του payzy by COSMOTE με κάθε αγορά που κάνουν με την κάρτα payzy, παίρνουν δώρο 2% cashback της αξίας των αγορών τους.

Πλούσια δώρα φέρνει για μια ακόμη χρονιά και το WHAT’S UP, μέσω του WHAT’S UP Experiences. Όλοι οι χρήστες του μπορούν να λάβουν μέρος σε έναν μεγάλο διαγωνισμό με δώρα όπως: 10 Playstation 5 με Plus Premium πακέτο συνδρομής 24 μηνών, 10 iPhone 15 Pro Max, 8 Samsung Galaxy Z Fold 5, 10 ασύρματα ακουστικά AirPods, 2 MacBook Pro, 20 Bluetooth ακουστικά Marshall, αλλά και ένα ταξίδι 7 ημερών για 2 άτομα στα Νησιά Φερόες. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 2 Ιανουαρίου στο WHAT’S UP app.