Η Εράνη Φιλιατρών υποδέχεται την ΑΕ Μυκόνου

Η Εράνη Φιλιατρών υποδέχεται την ΑΕ Μυκόνου

Δεύτερο σερί εντός έδρας ματς (προηγήθηκε εκείνο με τον ΠΑΣ Κόρινθος) για την Εράνη Φιλιατρών, καθώς αντιμετωπίζει στις 10.45΄ π.μ. στο Γήπεδο Φιλιατρών (παλιό) την ΑΕ Μυκόνου, για τη 14η αγωνιστική του 3ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Η τριφυλιακή ομάδα στοχεύει στην παρθενική της νίκη (έχει 5 ισοπαλίες και 8 ήττες), αναπτερώνοντας έτσι τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

Ο προπονητής της Εράνης Φιλιατρών Θοδωρής Γιακαλής και οι ποδοσφαιριστές του ευελπιστούν σε θερμή συμπαράσταση από τους φιλάθλους της ευρύτερης περιοχής (παρά την ασυνήθιστη ώρα έναρξης του αγώνα).

Υπολογίζεται κανονικά ο έμπειρος Καλαματιανός αμυντικός μέσος Γιάννης Στραβάκος (εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί).

Όσον αφορά στην ΑΕ Μυκόνου, έχει στην τεχνική της ηγεσία τον σπουδαίο Βαγγέλη Βλάχο, ενώ το «ρόστερ» πλαισιώνουν οι Μεσσήνιοι Χάρης Γιαννόπουλος (αγωνίστηκε παλιότερα σε Ολυμπιακό Καλαμάτας, ΠΑΣ Ράχης, Ερασιτέχνες Καλαμάτας) και Ντανιέλ Πάγια  (την προηγούμενη διετία ενίσχυσε τον ΑΟ Διαβολιτσίου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, ενώ παλιότερα έπαιξε στον Δωριέα Δωρίου και τους Ερασιτέχνες της Καλαμάτας).

Διαιτητής έχει οριστεί ο Αθανάσιος Κεφίλης από την ΕΠΣ Κορίνθου, βοηθοί θα είναι οι Αθανάσιος Κλεπετσάνης και Άγγελος Οικονόμου από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Ιωάννης Δελφάκης από την ΕΠΣ Αρκαδίας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του 3ου Ομίλου

Τα υπόλοιπα ματς της 14ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής είναι τα εξής:

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου – 2.00 μ.μ.

Πανελευσινιακός – Ιάλυσος Ρόδου

ΑΕΡ Αφάντου – Κυανούς Αστέρας Βάρης

Θύελλα Ραφήνας – ΑΕ Ερμιονίδας

ΠΑΟ Βάρδας – Γ.Σ. Μαρκό

Παναργειακός – Παναιγιάλειος

ΑΣ Ρόδου – Βύζας Μεγάρων

ΑΟ Πυλίου Κω – Ελλάς Σύρου