Καλαμάτα: Πολλά γκολ ανθρωπιάς αφιερωμένα στη μικρή Ζωή

Καλαμάτα: Πολλά γκολ ανθρωπιάς αφιερωμένα στη μικρή Ζωή

Με την ευχή όλων η μικρή Ζωή να βγει νικήτρια από τη «μάχη» με τη λευχαιμία, η τοπική κοινωνία με όχημα τον αθλητισμό έδειξε σήμερα έμπρακτη τη συμπαράστασή της στο μόλις ενός έτους κοριτσάκι και την οικογένειά του.

Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο τουρνουά ποδοσφαίρου αλληλεγγύης, με πολλά γκολ αφιερωμένα στην αγάπη και την ανθρωπιά.

Για την ιστορία στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα της Αστυνομίας επικράτησε με 4-1 απέναντι στους εργαζόμενους του Δήμου Καλαμάτας, οι Δημοσιογράφοι πήραν τη νίκη με 3-2 κόντρα στους Δικηγόρους, ενώ ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας ανάμεσα στους Παλαίμαχους του Μεσσηνιακού και της Καλαμάτας.

Οι ομάδες συγκέντρωσαν χρήματα με συνεισφορές μελών και φίλων, ενώ «κουμπαράς» υπήρχε κατά τη διάρκεια του τουρνουά στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Το συνολικό ποσό θα διατεθεί για τις ανάγκες της μικρούλας Ζωής.

Την πρωτοβουλία της διοργάνωσης είχε ο Δήμος Καλαμάτας.

Για την ιστορία έγιναν τρεις αγώνες.
Ο πρώτος ήταν μεταξύ Αστυνομίας-Δήμου Καλαμάτας και με 35λεπτη διάρκεια έληξε 4-1 (Π. Παυλόπουλος, Τσιλίκος, Πλάγος 2-Σουρίλας).

Την ομάδα της Αστυνομίας απετέλεσαν οι :Αργυρόπουλος Γεώργιος, Χρυσοβέργης Δημήτριος, Κορομηλάς Ευθύμιος, Κορομηλάς Μιχάλης, Παυλόπουλος Δημήτριος, Δεληγιάννης Αναστάσιος, Τζανετέας Ευστράτιος, Τσιλίκος Βασίλειος, Παυλόπουλος Παύλος, Μπούτρας Θωμάς, Πλάγος Ιωάννης, Ντάκουρης Ιωάννης, Σμυρλής Θεόδωρος, Σακκάς Αθανάσιος, Γιαννόπουλος Δημήτριος.

Την ομάδα του Δήμου Καλαμάτας συγκρότησαν οι: Δημητρακόπουλος, Βαγιακάκος, Κριτσωτάκης, Μάλαμας, Μαρκολέφας, Πετρόγιαννης, Μωράκης, Κότσης, Τσιγάρος, Σουρίλας, Μουλιάτος, Χασανέας, Δούβας.

Ο δεύτερος αγώνας ήταν μεταξύ Δημοσιογράφων-Δικηγόρων και έληξε 3-2 (Κοζομπόλης, Μπούρας, Φαντάκος-Τσιγάρος, Σκούλικας τα γκολ).

Η ομάδα των Δημοσιογράφων συγκροτήθηκε από την Χριστίνα Ελευθεράκη και τους Γαζούλη, Σινάπη, Μπαμπαρούτση, Λεοντή, Τζιούβελη, Πλεμμένο, Μπούρα, Ηλιόπουλο, Αλεξόπουλο, Τσουμπράκο, Σακκά, Φαντάκο, Κοζομπόλη, Κανελλόπουλο.

Η ομάδα των Δικηγόρων συγκροτήθηκε από τους Γιαλλελή, Σκούλικα, Νικολακέα, Αλεξόπουλο, Κουτσουρούπα, Καραλέκα, Καούνη, Καούνη, Αθανασόπουλο, Χατζηβέη, Τσιγάρο, Σουρίλα, Μπούρα.

Στα αγωνιστικά σε αγώνα 35′ τα γκολ σημείωσαν:

Ο τρίτος αγώνας έγινε μεταξύ των ομάδων παλαιμάχων Μεσσηνιακού-Π.Σ. «Η Καλαμάτα» και έληξε 1-1 (Μπλέτσας με αυτογκόλ-Λακριντής).

Τον Μεσσηνιακό απετέλεσαν οι Τσουλάκος, Σταυρόπουλος, Κολοκάθης, Μουστάκας, Αναστασόπουλος, Φωτόπουλος, Κουτσαντώνης, Μούργος, Σακελλαρόπουλος Ι., Κριτσωτάκης, Εμμανουήλ, Παναγόπουλος, Μπαρδουνιώτης, Καλατζής, Σακελλαρόπουλος Παν., Αλεξόπουλος, Μισέρος, Κατσίποδας.

Την ομάδα του Π.Σ. «Η Καλαμάτα» συμπλήρωσαν οι Καλλιντέρης, Πλακουδάκης, Σωτηρόπουλος, Κορομηλάς, Μπλέτσας, Φλέσσας, Μπιζίμης, Λακριντής, Διδασκάλου, Κεράνης, Αθανασόπουλος, Γαλανόπουλος, Μάλαμας, Φράγκος, Τόλιας, Σακελλαρόπουλος Π., Παλαμάρας.

Το διαιτητικό τρίο ήταν Αράπης, Μιχαλόπουλος και Ε. Τσαούση.