Μαζί θα τα δούμε όλα! στα My market

Μαζί θα τα δούμε όλα! στα My market

6μηνη συνδρομή Vodafone TV μόνο €19,90€ με αγορές αξίας 30€ και άνω στα My market.

Τα My market, τοποθετώντας διαχρονικά τους πελάτες τους στο επίκεντρο των υπηρεσιών τους, παρουσιάζουν μία μοναδική προσφορά και ένα υπέροχο γιορτινό δώρο. Με αγορές από €30 και πάνω, οι πελάτες της αλυσίδας μπορούν να αποκτήσουν συνδρομή 6 μηνών στο Vodafone TV στην προνομιακή τιμή των €19,90 και να απολαύσουν το συναρπαστικό on demand περιεχόμενο της πλατφόρμας, από τους μεγαλύτερους δημιουργούς.

Με το μήνυμα «Μαζί, θα τα δούμε όλα», τα My market καλούν υφιστάμενους και νέους πελάτες να πραγματοποιήσουν τις καθημερινές τους αγορές και να αποκτήσουν το Vodafone TV σε προνομιακή τιμή.

Έναν μοναδικό προορισμό για τις καλύτερες γιορτές, αφού στην κατηγορία ITS CHRISTMAS TIME θα βρει κανείς τις περιπέτειες του Κέβιν στο «Μόνος στο Σπίτι», την πριγκίπισσα Έλσα να τρέχει στις κοιλάδες του Άρεντελ στο «Ψυχρά κι Ανάποδα», τον Μπρους Γουίλις στο «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει», το πιο μαγικό ταξίδι με τον Τομ Χανκς και το «Πολικό Εξπρές» του, φυσικά τον «Χάρι Πότερ και τη Φιλοσοφική Λίθο», τον ξεκαρδιστικό Γουίλ Φέρελ στο «Elf», αλλά και τον βικτωριανό Κέρμιτ στο «The Muppets Christmas Carol» ενώ για τους πιο… σκληροπυρηνικούς, το Vodafone TV φρόντισε με τα «Γκρέμλινς» και τον «Χριστουγεννιάτικο Εφιάλτη».

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων για αγορές από όλα τα καταστήματα My market, τα συνεργαζόμενα My market Local και από το mymarket.gr και η διαδικασία είναι απλή καθώς οι πελάτες προμηθεύονται τη συνδρομή από τα ταμεία των καταστημάτων εξοικονομώντας χρόνο, χωρίς άλλα προαπαιτούμενα, χωρίς κόπο και περίπλοκες διαδικασίες καθώς δεν απαιτείται δέσμευση συμβολαίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site της αλυσίδας My market & Vodafone TV | mymarket.gr

Μαζί, θα τα δούμε όλα!

Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά με υγεία και αγάπη από τα My market!

Μαζί για όσα αγαπάς #giaosaagapas

Σχετικά με τα My market:

Τα My market είναι μία αμιγώς ελληνική αλυσίδα super market με 243 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1976. Το 2021 εισήλθαν στον επιχειρηματικό χώρο των καταστημάτων της γειτονιάς, μέσω του μοντέλου franchising και την ονομασία: My market Local. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, η εταιρεία δραστηριοποιείται με συνέπεια και αξιοπιστία στην ελληνική αγορά. Τα My market συνεργάζονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία με Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές. Βασικό σημείο αναφοράς όλα αυτά τα χρόνια ήταν και εξακολουθεί να είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών της, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, η Βιώσιμη Ανάπτυξη και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με πολλαπλούς και πολυδιάστατους τρόπους.

Σχετικά με το Vodafone TV:

Το Vodafone TV προσφέρει μοναδικές επιλογές ψυχαγωγίας, καθώς είναι το «Σπίτι της ΗΒΟ» και ο αποκλειστικός συνεργάτης του Disney+ στην Ελλάδα, ενώ οι συνδρομητές του απολαμβάνουν δωρεάν ταινίες των Warner Bros Studios σε Α’ Προβολή, καθώς και αποκλειστικά τον κατάλογο μίας από τις μεγαλύτερες streaming πλατφόρμες της Ευρώπης, της Viaplay, βραβευμένα ελληνικά ντοκιμαντέρ, αλλά και το πλούσιο ελληνικό περιεχόμενο του Ertflix, ενώ πρόσφατα έγινε ο αποκλειστικός streaming partner της τηλεοπτικής σειράς του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα, Βασίλη Κεκάτου για το Mega TV, «Milky Way».