Ρέντη: Κατέληξε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα

Ρέντη: Κατέληξε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα

Κατέληξε ο 31χρονος αστυνομικός που είχε τραυματιστεί από ναυτική φωτοβολίδα στη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων που είχαν λάβει χώρα στην περιοχή του Ρέντη πριν από μερικές ημέρες

Κατέληξε ο 31χρονος αστυνομικός που είχε τραυματιστεί από ναυτική φωτοβολίδα στη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων που είχαν λάβει χώρα στην περιοχή του Ρέντη πριν από μερικές ημέρες. 

Ο 31χρονος άνδρας των ΜΑΤ είχε δεχθεί ναυτική φωτοβολίδα στο πόδι έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» και είχε διακομιστεί σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νικαίας. Εκεί, οι γιατροί τον είχαν θέσει σε καταστολή και παρέμενε διασωληνωμένος και υποστηριζόμενος με μηχανικό αερισμό και συνεχή εξωνεφρική κάθαρση.

Οι θεράποντες ιατροί είχαν προβεί επίσης σε ακρωτηριασμό του ποδιού, «λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς».

Για το αιματηρό συμβάν έχει προφυλακιστεί ένας 18χρονος ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ
 
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
 
ΑΝΔΡΕΑΣ  ΠΛΕΜΜΕΝΟΣ