Στον διαιτητή Οικονόμου «χρεώνει» η Εράνη την ήττα από την Κόρινθο

Στον διαιτητή Οικονόμου «χρεώνει» η Εράνη την ήττα από την Κόρινθο

Την πρώτη εντός έδρας ήττα στη Γ’ Εθνική γνώρισε την περασμένη Κυριακή η ομάδα της Εράνης με την Κόρινθο να φεύγει νικήτρια με 0-1. Η αναμέτρηση ήταν για τη 13η αγωνιστική και κρίθηκε με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα στο 70’ ο Χαλάτσης. Η φιλιατρινή, ομάδα που είναι βυθισμένη στην ουρά της βαθμολογίας του 3ου Ομίλου, διαμαρτύρεται τόσο για το πέναλτι (για επιθετικό φάουλ πάνω στον Πέππα ο οποίος έπεσε με το χέρι πάνω στην μπάλα), τονίζοντας τα παρακάτω:

«Μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο που υποστήριξε μέχρι τέλους τις προσπάθειες των παικτών μας, η Εράνη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση δημιουργώντας περισσότερες από κάθε άλλη φορά κλασικές ευκαιρίες για γκολ! Σπουδαιότερες εξ αυτών ήταν το σουτ του Καραμπέτσου που αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή, τα δυο τετ α τετ του Ηλιόπουλου, καθώς επίσης και τα σουτ των Κωνσταντόπουλου και Δημητρίου που πέρασαν ελάχιστα άουτ.

Ταυτόχρονα, η ομάδα μας εκφράζει την αγανάκτηση της για δύο περιπτώσεις οφθαλμοφανέστατης παράβασης πέναλτι που δεν της καταλογίστηκαν. Η πρώτη σημειώθηκε στο πρώτο μέρος σε ανατροπή του Μπινιώρη, ενώ η άλλη στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο τερματοφύλακας Δασίλλας γκρεμίζει τον Δημητρίου, σε μια φάση όπου ο τελευταίος τραυματίζεται.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο ρέφερι Οικονόμου που αντί για επιθετικό φάουλ στον Πέππα καταλόγισε πέναλτι στο 68ο λεπτό, το οποίο μετατράπηκε στο γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Μια φάση που προκάλεσε την οργή της φίλαθλης γνώμης, καθώς στην αρχή της φάσης το ξεκάθαρο φάουλ στον Κωνσταντόπουλο σφυρίζεται ως off side, στο κέντρο του γηπέδου!

Η μαγική εικόνα του τελικού αποτελέσματος είναι εντελώς αντιφατική με το πάθος που έβγαλαν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές μας, μετατρέποντας την φιλόδοξη Κόρινθο σε παντελώς παθητικό ρόλο.

Σαν οργανισμός της Εράνης δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με το κομμάτι των ανακοινώσεων κατά της διαιτησίας, επιλέγοντας να μιλάμε αποκλειστικά μέσα στο γήπεδο.

Πιστεύουμε να ήταν μια κακή μέρα για τον κύριο Οικονόμου, όπως μπορεί να ήταν για κάθε δικό μας ποδοσφαιριστή.

Αξίζει κλείνοντας να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για την ομάδα μας (σε επίπεδο πρωταθλήματος) έπειτα από 3,5 και πλέον χρόνια και συγκεκριμένα από τις 10/03/2020, στο ματς απέναντι στον Ακρίτα Κορώνης».

ΕΡΑΝΗ: Σαββίδης, Μπουρδέκας (71’ Μπάρκας), Πέππας, Καπλάνης, Τσερπές (50’ Σινάνι), Μπινιώρης, Γκεβόρι, Δημητρίου (71’ Μπουλγουρίδης), Καραμπέτσος (77’ Λακριντής), Κωνσταντόπουλος, Ηλιόπουλος.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Διασίνος, Παπανικολάου, Παντελάκης, Νικολάου, Δερμιτζάκης, Αναστασόπουλος, Ροχάνο, Χαλάτσης, Παπουλής, Ζαχαράκης, Καλούσης.

3ος Όμιλος
Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής
Παναιγιάλειος – Ελλάς Σύρου 2-1

Βύζας Μεγάρων – Α.Ο. Πυλίου Κω 2-0

Εράνη Φιλιατρών – Κόρινθος 0-1

Αστέρας Βάρης – Πανελευσινιακός 1-0

Α.Ε. Μεσολογγίου – Θύελλα Ραφήνας 0-2

Ιάλυσος – ΠΑΟ Βάρδας 1-0

Ερμιονίδα – Παναργειακός 1-2

Μαρκό – Ρόδος 0-0

Α.Ε. Μυκόνου – ΑΕΡ Αφάντου 1-2

Η βαθμολογία

1. Αστέρας Βάρης     29

2. Κόρινθος      27

3. Ρόδος   26

4. Παναιγιάλειος      26

5. Παναργειακός      24

6. Θύελλα Ραφήνας   21

7. Πανελευσινιακός  21

8. Μαρκό  20

9. Ελλάς Σύρου        19

10. ΑΕΡ Αφάντου      19

11. Α.Ε. Μυκόνου      18

12. ΠΑΟ Βάρδας      17

13. Ιάλυσος      16

14. Βύζας Μεγάρων  15

15. Α.Ο. Πυλίου Κω 14

16. Ερμιονίδα    7

17. Εράνη 2

18. Α.Ε. Μεσολογγίου       2

-Η Εράνη έχει έναν μηδενισμό και -4 βαθμούς.

Η επόμενη αγωνιστική, 10/12

Εράνη Φιλιατρών – Α.Ε. Μυκόνου

Κόρινθος – Α.Ε. Μεσολογγίου

Πανελευσινιακός – Ιάλυσος

Α.Ο. Πυλίου Κω – Ελλάς Σύρου

ΑΕΡ Αφάντου – Αστέρας Βάρης

Θύελλα Ραφήνας – Ερμιονίδα

ΠΑΟ Βάρδας – Μαρκό

Παναργειακός – Παναιγιάλειος

Ρόδος – Βύζας Μεγάρων